Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea lui Liverpool, sfătuită să nu-l transfere pe Mbappe: "De abia a semnat și face tam-tam"

Irina Aldea

Publicat 14/10/2022 la 21:35 GMT+3

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG, fiind complet dezamăgit de cum e tratat de conducerea de pe Parc des Princes. Printre echipele interesate în trecut de francez a fost și Liverpool, însă posibila mutare a lui Mbappe pe Anfield nu e privită cu ochi buni.

Mbappe, Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Emile Heskey, fost jucător al "Cormoranilor", nu e de părere că transferul lui Mbappe la Liverpool ar fi o idee prea bună, chiar dacă în trecut francezul a recunoscut interesul trupei lui Klopp pentru el, înainte de a-și prelungi contractul cu PSG. La doar cinci luni după ce a semnat prelungirea, francezul pare acum hotărât să plece cât mai repede cu putință, chiar din ianuarie.
Motivul? O presupusă trădare din partea clubului parizian, care nu ar fi respectat promisiunile care l-au făcut să spună "nu" propunerii lansate de Real Madrid. Faptul că Mbappe s-a răzgândit atât de repede în privința PSG-ului nu e un semn bun pentru echipele care l-ar vrea pe atacant, iar Heskey e de aceeași părere.
CITEȘTE ȘI:

Conducerea lui Liverpool, sfătuită să nu-l transfere pe Mbappe

La Real Madrid s-a pus din nou problema transferului lui Mbappe, după ultimele informații venite din Franța, însă spaniolii par hotărâți să-i plătească francezului cu aceeași monedă, refuzându-l. Nici în Anglia nu ar avea mai mult succes, dacă șefii de pe Anfield iau în seamă opinia fostului lor jucător, Emile Heskey
"Oricui i-ar fi greu să refuze pe cineva ca Kylian Mbappe, dar dacă tocmai ai semnat un nou contract și deja faci tam-tam pentru a te muta, de ce nu ai face-o din nou... dacă lucrurile nu merg bine la următorul tău club? Aceasta este singura problemă pe care o am cu modul în care unii jucători părăsesc un club. Ce spune despre tine asta, când tocmai ai semnat un nou contract, dar acum vrei să pleci și, ca antrenor, te întrebi:
"Vreau să... aduc asta în acest mediu?". În marile cluburi, da, vei avea "vedete" în club, dar, de fapt, ar trebui să fie toți în același rang. Nu cred că Jurgen Klopp este dispus să trateze un jucător în mod diferit față de oricare altul din echipa sa. Este un jucător de clasă și ar fi titular oriunde, dar apoi ai toate aceste probleme care vin cu el", a transmis fostul atacant englez, acum în vârstă de 44 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo