Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo pune presiune pe Ten Hag! Mesajul sugestiv al portughezului înainte de startul sezonului

Nicu Savin

Actualizat 07/08/2022 la 09:23 GMT+3

Cristiano Ronaldo a vrut să plece de la Manchester United în această vară, dar a fost refuzat de toate echipele la care s-a autopropus, astfel că se vede nevoit să rămână pe Old Trafford. Portughezul a lipsit în cea mai mare parte a pregătirii, astfel că locul său în echipă nu este sigur. Înainte de primul meci, starul de 37 de ani a avut un mesaj sugestiv, care pune oarecum presiune pe Ten Hag.

Cristiano Ronaldo von Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției pe tot parcursul acestei veri, după ce și-a manifestat dorința de a pleca de la Manchester United la o echipă care joacă în Champions League. Bayern, Chelsea sau Atletico Madrid l-au refuzat pe portughez din diverse motive, astfel că startul sezonul îi prinde tot ca jucător al "diavolilor".
Starul de 37 de ani nu a fost cu echipa în turneul din Thailanda și Australia și a reluat antrenamentele numai după ce lotul lui Ten Hag a revenit în Europa, astfel că este în urmă cu pregătirea. Ronaldo a jucat numai 45 de minute în pre-sezon, în amicalul cu Rayo Vallecano (1-1), meci după care a declanșat un scandal monstru, deoarece a părăsit stadionul înainte de fluierul final, semn că este dezinteresat de ceea ce se întâmplă la United.
Fără a-l numi personal, Ten Hag a taxat atitudinea portughezului și a celorlalți fotbaliști care au plecat mai devreme de la stadion, iar presa engleză a speculat că între antrenor și Ronaldo există o oarecare stare de tensiune.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, gata să joace pentru Man United în meciul cu Brighton

La conferința de presă premergătoare meciului cu Brighton din prima etapă din Premier League, Ten Hag a subliniat că nu are nimic personal cu Ronaldo și că a dorit să tragă un semnal de alarmă către toți jucătorii care nu s-au comportat adecvat la ultimul amical. Întrebat dacă îl va folosi pe lusitan în duelul de azi, antrenorul olandez a refuzat să dea un răspuns concret.
Cu mai puțin de 24 de ore înainte de primul meci oficial al sezonului, Ronaldo a făcut o postare pe contul personal de Instagram, care poate fi interpretată ca o presiune pusă pe antrenorul lui United. "Sunt gata!", a scris Ronaldo alîături de o poză cu el în tricoul lui United, dovadă că își dorește să joace contra lui Brighton.
Rămâne de văzut cum va gestiona Ten Hag situația de față. Deși este un profesionist desăvârșit, Ronaldo nu are cum să fie la nivelul coechipierilor din punct de vedere fizic și asta ar presupune că ar trebui să fie rezervă. Totuși, lăsarea sa pe bancă ar putea încinge spiritele în cadrul echipei, deoarece lusitanul nu concepe să fie rezervă.
Șansa lui Ronaldo și a lui Ten Hag în același timp este, paradoxal, că Martial este accidentat și nu poate juca împotriva "pescărușilor". Francezul a fost printre cei mai buni jucători în amicale și ar fi fost nedrept să fie rezervă la primul meci, dar fiind indisponibil, Ten Hag are alibi-ul perfect pentru a-l titulariza pe Ronaldo. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla în această după masă, dar impresia generală este că starea de spirit în vestiarul lui United nu este cea mai bună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo