Sâmbătă, de la ora 19:30, Manchester United o va înfrunta, în deplasare, pe Brentford, într-un meci contând pentru a doua etapă a sezonului 2022/23 de Premier League.
Înaintea partidei, antrenorul "diavolilor roșii" a comentat modul în care și-a pregătit echipa în această săptămână, după înfrângerea surprinzătoare din etapa inaugurală, în fața celor de la Brighton.
Erik ten Hag a spus că a învățat multe după acel eșec de pe teren propriu, arătându-se conștient că are multe îmbunătățiri de făcut la Manchester United.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM 17 ORE
"Ce fac întotdeauna, după fiecare meci, este să analizez jocul, ce a mers bine, ce a mers prost, unde ne putem îmbunătăți, ce trebuie să schimbăm, cum ne putem antrena... Le spunem jucătorilor și le arătăm cum să se îmbunătățească pentru a obține soluții.
Am învățat multe, dar cred că este normal. Startul de sezon este întotdeauna la fel, echipa se adună, e un nou început în felul în care jucăm și se fac și greșeli, fotbalul este un joc sortit greșelilor.
Știm că trebuie să ne îmbunătățim în multe aspecte, e clar", a declarat Ten Hag, care a vorbit și despre Cristiano Ronaldo, fără a dezvălui dacă îl va folosi sau nu în meciul de sâmbătă din primul minut.
"Cristiano a avut o săptămână bună de antrenament, am crezut că a jucat ceva mai mult de o jumătate de oră, a avut două jumătăți de meci, iar despre 11-le de start de mâine o să vorbim atunci. Decizia mea o păstrez deocamdată pentru mine", a adăugat tehnicianul.
Citește și:

Ten Hag nu vrea să-l piardă pe Rashford

Erik ten Hag a vorbit și despre situația lui Marcus Rashford, al cărui nume a fost legat în ultimele zile de un posibil transfer la PSG. Antrenorul lui Manchester United a spus că nu vrea să-l piardă pe fotbalistul de 24 de ani care mai are un an de contract cu echipa de pe Old Trafford.
"Este foarte important pentru mine, s-a văzut din prima zi când am ajuns aici. Sunt foarte fericit cu el și nu vreau să-l pierd. El face parte, cu siguranță, din planurile noastre la Manchester United", a spus Erik ten Hag după ce, în ultimele zile, presa internațională a scris că fratele fotbalistului a discutat cu oficialii lui PSG despre un posibil transfer în Franța.
Marcus Rashford, care are o cotă de piață de 60 de milioane de euro, se află în ultimul an de contract cu Manchester United, dar clubul are opțiunea de a-i prelungi înțelegerea cu încă 12 luni.
Partida dintre Brentford și Manchester United, din a doua etapă a sezonului 2022/23 al Premier League, este programată sâmbătă, de la ora 19:30. Toate detaliile privind meciurile din weekend din cele mai tari campionate europene sunt aici.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41