Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag se reorientează, după refuzul lui De Jong! Manchester United vrea un jucător de la Real Madrid

Alex Masgras

Actualizat 16/08/2022 la 18:27 GMT+3

Casemiro este noua țintă a celor de la Manchester United. Erik ten Hag, noul antrenor al "diavolilor roșii", vrea în continuare întăriri la mijlocul terenului, iar mijlocașul brazilian al lui Real Madrid este alternativa pentru Frenkie de Jong, jucător care refuză să se transfere pe Old Trafford.

Casemiro félicite Eduardo Camavinga lors d'Inter - Real Madrid, 2021

Credit imagine: Getty Images

Manchester United caută soluții la mijlocul terenului. Echipa lui Erik ten Hag a avut parte de un început dezastruos de sezon, cu înfrângeri cu Brighton și Brentford, iar noul antrenor al "diavolilor roșii" caută alternative.
Potrivit spaniolilor de la Marca, Manchester United s-a orientat către Casemiro, mijlocașul lui Real Madrid. Aceiași sursă anunță că nu s-a făcut vreo ofertă oficială până în acest moment, iar șansele ca acest transfer să se realizeze nu sunt foarte mari, deoarece Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, nu dorește să se despartă de mijlocașul brazilian. Cu toate acestea, Real Madrid ar fi dispusă să negocieze un posibil transfer al brazilianului.
Pe Old Trafford, Casemiro este văzut ca o alternativă pentru Frenkie de Jong, o altă țintă a lui United din această vară. Chiar dacă Barcelona și-ar fi dorit să se despartă de mijlocașul olandez, De Jong nu vrea să meargă la Manchester.
Casemiro con la Supercopa
Citește și:

Casemiro mai are contract cu Real Madrid până în 2025

Ajuns la Real Madrid în 2013, atunci când a fost adus de la Sao Paulo, Casemiro mai are contract cu echipa de pe Santiago Bernabeu până în iunie 2025. Brazilianul a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Real Madrid din ultimii 10 ani, alături de care a cucerit trei titluri în La Liga și cinci trofee UEFA Champions League.
Considerat în continuare un om extrem de important de către Carlo Ancelotti, Casemiro nu ar avea mari probleme de adaptare pe Old Trafford. El a fost coechipier pe Santiago Bernabeu cu Cristiano Ronaldo și Rafael Varane, în timp ce la naționala Braziliei l-a avut de mai multe ori coechipier pe Fred.
40 de milioane de euro este cota de piață a lui Casemiro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo