Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag vrea să scape de Maguire de la Man United: "Nu e singurul care pleacă"! Anunțul presei din Anglia

Irina Aldea

Publicat 12/11/2022 la 08:58 GMT+2

Erik ten Hag "vrea să renunțe la Harry Maguire vara viitoare și să-l folosească pe căpitanul lui Man United pentru a finanța reconstrucția pe Old Trafford", anunță presa din Anglia.

Harry Maguire

Credit imagine: Getty Images

Presa din Anglia anunță că Manchester United se pregătește să îl vândă pe căpitanul Harry Maguire vara viitoare. Antrenorul Erik ten Hag vrea să continue reconstrucția echipei, iar fotbalistul englez e acum văzut la Manchester United ca fiind a patra opțiune de fundaș central pe Old Trafford. Mai mult, Maguire ar putea fi însoțit pe ușa din spate de pe Old Trafford de mijlocașul Fred.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Erik ten Hag e hotărât să-l vândă pe căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, vara viitoare, în dorința de a continua reconstrucția trupei de pe Old Trafford. La doar o zi după ce Maguire a fost anunțat în lotul Angliei de Gareth Southgate pentru Cupa Mondială din Qatar, vestea potrivit căreia clubul caută să îl cedeze pe fundașul central anul viitor e fără îndoială o lovitură puternică pentru jucătorul de 29 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Harry Maguire, folosit ca monedă de schimb de Erik ten Hag pentru finanțarea reconstrucției lui Man United

Potrivit The Guardian, United va lua în considerare ofertele pentru căpitanul său pentru a ajuta la finanțarea unei continue reconstrucții a echipei lui Ten Hag, dar ar putea fi nevoită să accepte o pierdere mare din cele 87 de milioane de euro pe care le-a plătit pentru Maguire în august 2019.
Maguire se va îndrepta spre Qatar după meciul lui United cu Fulham de duminică, acolo unde este de așteptat să fie prima alegere pentru Southgate pentru meciul de deschidere al Angliei cu Iran pe 21 noiembrie. Cu toate acestea, este o poziție în care nu a fost luat în calcul la echipa de club acest sezon. Fundașul central a început doar un singur meci pentru trupa lui Ten Hag de când a fost în apărare la înfrângerea cu 2-1 la Brighton în weekend-ul de deschidere a sezonului și înfrângerea încasată de United cu 4-0 la Brentford în august.
Presa din Anglia scrie că Ten Hag admiră profesionalismul lui Maguire, dar nu este impresionat de lipsa sa de viteză și caută mai multă concurență pe acest post la club. Maguire nu mai e preferat la club pe poziția lui, fiind acum de abia al patrulea la rând, după Martinez, Varane și Lindelof. Englezii mai scriu că Maguire ar putea să nu fie singurul nume care iese pe ușa din spate în această vară, Ten Hag pregătindu-se, de asemenea, să îl lase pe Fred să plece atunci când contractul mijlocașului expiră în 2023. Clubul are o opțiune de prelungire a înțelegerii, dar este puțin probabil ca brazilianului să i se ofere șansa de a rămâne pe Old Trafford.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo