Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fulham - Man United 1-2 | Alejandro Garnacho, gol de 3 puncte în ultimul minut al prelungirilor

Nicu Savin

Publicat 13/11/2022 la 20:35 GMT+2

Manchester United a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham, în ultimul meci din Premier League înainte de pauza competițională pentru Campionatul Mondial. Golul victoriei "diavolilor" a fost marcat la ultima fază de puștiul Alejandro Garnacho.

Alejandro Garnacho celebra su gol en el Fulham-United

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a pierdut categoric săptămâna trecută pe terenul lui Aston Villa, dar spera totuși să intre cu o oarecare liniște în pauza competițională pentru Campionatul Mondial, în cazul în care ar fi obținut o victorie în deplasarea de la Londra, cu Fulham. Echipei lui Ten Hag i-a ieșit în cele din urmă socotelile, după un meci dramatic.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
"Daivolii" au început bine și Eriksen a deschis scorul în minutul 14, reluând în poarta goală o centrare perfectă a lui Bruno Fernandez. Acesta a fost primul gol al mijlocașului în tricoul lui United, astfel că a devenit primul danez care înscrie pentru gruparea din Manchester de la legendarul Peter Smeichell încoace (fostul portar marca într-un meci cu Rotor Volgograd, în 1995).

Fulham - Manchester United 1-2 | "Diavolii", victorie în prelungiri

Oaspeții își puteau mări avantajul până la pauză, dar Martial și Eriksen au ratat din poziții foarte bune. Fulham a ieșit mult mai motivată pe teren în partea secundă și doar intervențiile lui De Gea au păstrat tabela intactă în primele minute. Goalkeeperul lui United nu a mai avut ce face în minutul 61, când Daniel James a egalat cu o execuție simplă, după o centrare venită de la Cairney.
United nu și-a revenit "din pumni" și londonezii puteau prelua conducerea în minutul 72, dar De Gea a avut o altă intervenție salvatoare la șutul lui Palhinha. Finalul de joc le-a aparținut în mare parte "diavolilor", dar se părea că vom asista la o remiză.
Nu a fost să fie așa, pentru că Alejandro Garnacho, intrat pe teren în minutul 73, a marcat golul victoriei pentru United la ultima fază a meciului. Argentinianul a făcut șah mat apărarea gazdelor printr-o combinație cu Eriksen și l-a învins pe Leno cu un șut plasat din apropierea porții.
Acesta a fost primul gol marcat în Premier League de puștiul de numai 18 ani , care marcase pentru prima dată în tricoul "diavolilor" în Europa League, devenind cel mai tânăr jucător din afara Europei care punctează pentru United într-un meci european.
S-a terminat 1-2 și United încheie cu o victorie o primă parte de sezon mai degrabă dezamăgitoare. Echipa lui Ten Hag a adunat doar 26 de puncte în 14 meciuri și se află pe locul 5, la 11 puncte distanță de liderul Arsenal. Titlul pare o iluzie în acest moment, asta și pentru că în fața lui United sunt alte 3 echipe foarte puternice, astfel că o clasare în Top 4 la finalul sezonului rămâne singurul obiectiv realizabil în ceea ce privește campionatul.
De partea cealaltă, Fulham intră în pauza competițională pe un liniștitor loc 9, cu 19 de puncte strânse în 15 meciuri și doar un 2023 dezastruos ar putea face ca gruparea de pe Craven Cottage să revină în Championsip în stagiunea următoare.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo