Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, laude pentru Newcastle după rezultatul spectaculos de 3-3: "Un meci de fotbal potrivit"

Andrei Nicolae

Publicat 21/08/2022 la 22:02 GMT+3

Manchester City a remizat în această seară în fața celor de la Newcastle la capătul unui meci nebun, încheiat 3-3. Pep Guardiola a vorbit la finalul partidei despre meciul de pe St. James’ Park și a lăudat prestația "coțofenelor", care au reușit să marcheze trei goluri în poarta lui Ederson.

Pep Guardiola, Manager of Manchester City reacts during the Premier League match between Newcastle United and Manchester City at St. James Park on August 21, 2022 in Newcastle upon Tyne, England.

Credit imagine: Eurosport

Manchester City a pierdut primele puncte din acest sezon în deplasarea de la Newcastle, după ce a întâlnit un adversar extrem de dificil. "Cetățenii" au deschis scorul prin Gundogan, însă trupa lui Eddie Howe a întors scorul și a marcat trei goluri.
Echipa de pe Etihad a egalat în cele din urmă, însă nu a mai avut forța să marcheze golul decisiv, iar meciul s-a încheiat 3-3. Pep Guardiola a analizat partida la final și a ținut să laude jocul făcut de Newcastle, care a pus probleme mari în apărarea lui City.
"Nu am fi putut să câștigăm astăzi. Newcastle devine unul dintre cei mai tari adversari. Premier League este foarte dificil. Leeds a învins-o pe Chelsea. Asta arată cât de bine ne-am descurcat în ultimii cinci ani și cât de dificil va fi. Văzând echipa cum luptă până la final este de ajuns.
Un meci de fotbal potrivit. Am început foarte bine. Am pierdut dueluri și ei au fugit. Odată ce meciul a fost deschis, ei au fost mai buni timp de 20 de minute. Allan Saint-Maximin este foarte periculos. Ar fi trebuit să ne luăm mai mult timp în ultima treime."
Citește și:

Bernardo Silva: "A fost un meci foarte intens"

Jucătorul portughez din echipa lui Guardiola a vorbit la rândul său despre dificultățile pe care Newcastle le-a pus lui City, dar și despre lucrurile pe care nu le-au gestionat foarte bine.
"A fost un meci foarte intens. Am început bine. Primele 15 minute au fost ale noastre. Percepția mea din teren a fost că am început să atacăm prea repede. Când începem să jucăm așa și este prea repede este mai bine pentru adversari.
În ultimele 25 sau 30 de minute din prima repriză au jucat foarte bine. Ar fi putut să marcheze mai mult de două goluri atunci. Per total am jucat bine, dar nu am controlat contraatacurile și plecările lor."
Pentru trupa lui Guardiola urmează partida în fața celor de la Crystal Palace pe teren propriu, în timp ce Newcastle va juca pe Molineux în fața lui Wolverhampton.
picture

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo