Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a comentat forma prin care trece Liverpool. "Nu mă interesează un diagnostic pe termen scurt"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/10/2022 la 15:43 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit deschis despre forma sportivă slabă prin care trec elevii săi și a sugerat că schimbările pozitive se văd în timp. Pentru "cormorani" urmează deplasarea de pe terenul liderului din Premier League.

Jürgen Klopp (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Tibi Munteanu
Liverpool traversează o perioadă dificilă și nu mai arată deloc ca echipa care ajungea în finala UEFA Champions League în sezonul precedent și care se bătea de la egal la egal cu Manchester City până în ultimele etape de campionat pentru a câștiga titlul. Jurgen Klopp s-a confruntat și cu o serie de accidentări, însă nici fotbaliștii care au fost apți nu au arătat același randament cu care își obișnuiseră fanii în ultimii ani.

Klopp confirmă forma slabă a lui Liverpool

Tehnicianul german a vorbit despre forma slabă a elevilor săi, însă a spus că încearcă zi de zi să îi motiveze și să-i antreneze cât mai bine, dar rezultatele nu pot apărea cât ai bate din palme, ci pe termen mediu și lung. Inconstanța echipei este punctul cel mai discutat în presa engleză, iar Klopp a ținut să
"Când observi o problemă și te gândești la ea, vrei ca soluția să apară instantaneu. Imediat. Suntem încă în curs de a găsi o ieșire (n.r. din forma slabă), așa este. Nu poți spune că am fost într-un pasă proastă și acum ne-am întors, avem nevoie de consistență și pentru asta, practic, trebuie să apărăm punctele slabe ale tuturor.
Nu sunt interesat de diagonstice pe termen scurt, asta a fost bine, asta a fost rău .. trebuie să fim buni până când devenim excepționali. Știu, Arsenal și Rangers în deplasare și apoi Man City, ce să spun, da, suntem într-un tunel și eu văd lumina de la capăt, dar trebuie să performăm.
Mișcările au fost bune împotriva lui Rangers, dar alte lucruri trebuie să fie bune și să rămână așa pentru meciul de duminică", a declarat Jurgen Klopp.
Fiind pe locul 9 în Premier League, cu doar 10 puncte obținute în 7 etape, "cormoranii" nu sunt siguri nici de calificarea în primăvara UEFA Champions League, chiar dacă momentan sunt pe o poziție care le-ar asigura accederea în optimi. Napoli e lider în grupa A cu 9 puncte, apoi Liverpool cu 6, Ajax cu 3 și Rangers cu 3 eșecuri consecutive, fără niciun punct. Ceea ce e mai îngrijorător pentru fanii lui Liverpool e că echipa nu mai are aceeași eficiență în defensivă, încasând 14 goluri în cele 10 meciuri jucate în acest sezon.
Citește și:

Programul "cormoranilor" este unul dificil

Arsenal este următorul adversar tare pe care băieții lui Klopp îl vor întâlni, chiar pe Emirates, în ceea ce poate fi un real examen pentru Mikel Arteta în oportunitatea de a se bate la titlu. Londonezii sunt pe primul loc în campionat, cu 7 victorii și o singură înfrângere, cu a doua cea mai bună ofensivă din campionat (20 de goluri marcate) și a doua cea mai bună defensivă, cu 8 goluri primite.
Mai departe, Liverpool va face deplasarea la Glasgow pentru returul cu Rangers de pe Ibrox, apoi va avea parte de un nou derby de foc în Premier League împotriva campioanei en-titre, Manchester City.
Astfel, Klopp nu are la dispoziție mult timp pentru a-și redresa echipa, ba chiar va avea o misiune grea să creeze o constantă pozitivă în cadrul lotului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo