Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, acuzată că favorizează jucătorii englezi: "Asta nu se întâmplă la alte cluburi mari"

Alex Masgras

Publicat 06/09/2022 la 19:52 GMT+3

Eric Bailly a acuzat-o pe Manchester United că îi favorizează pe jucătorii englezi. Bailly, care a ajuns sub formă de împrumut la Marseille, nu a reușit să se impună în cei șase ani petrecuți pe Old Trafford.

Harry Maguire

Credit imagine: Getty Images

Eric Bailly o acuză pe Manchester United că favorizează jucătorii englezi la club. Ivorianul de 28 de ani critică echipa de pe Old Trafford și spune că echipa ar trebui să le ofere tuturor o șansă. Bailly are însă încredere în noul antrenor al echipei, Erik ten Hag, sperând că lucrurile se vor schimba sub comanda acestuia.
În acest moment, Eric Bailly se află la Olympique Marseille, acolo unde evoluează sub formă de împrumut de la echipa pe care a criticat-o în The Times:
"Clubul ar trebui să evite favorizarea jucătorilor englezi și să le ofere tuturor o șansă. Clubul ar trebui să încurajeze concurența în vestiar, nu să se uite numai la unii jucători. Mereu am avut sentimentul că jucătorul de națională are prioritate.
Asta nu se întâmplă la Chelsea sau la alte cluburi mari din Premier League. Unii dintre ei știu că vor fi titulari, iar acest lucru slăbește echipa. Din fericire, Ten Hag are caracter și sper să schimbe lucrurile", a declarat Bailly.
Harry Maguire, căpitanul echipei, este unul dintre cei mai criticați jucători de la United. Maguire s-a aflat în teren în primele două etape ale sezonului, în înfrângerile cu Brighton și Brentford, după care Ten Hag a preferat cuplul Varane-Martinez în centrul apărării. De atunci, Manchester United a obținut patru victorii consecutive, iar criticile lui Bailly sunt îndreptate, cel mai probabil, către fundașul englez.
Eric Bailly lors de sa première avec l'OM
Citește și:

Bailly a discutat cu Ten Hag la finalul sezonului trecut

Înainte de a fi împrumutat la Marseille, Bailly a discutat cu Erik ten Hag, noul antrenor al echipei. Ivorianul își dorea să plece de pe Old Trafford încă de pe vremea lui Ralf Rangnick, dar a rămas și pentru pregătirea de vară, după discuția avută cu fostul antrenor de la Ajax:
"L-am întâlnit pe Erik ten Hag în vestiar, la finalul sezonului trecut, atunci când a semnat contractul. Eu îmi făceam deja bagajele pentru că voiam să plec, dar mi-a spus că vrea să rămân pentru că ne va acorda tuturor minute.
Am acceptat să rămân și să fac pregătirea de vară cu United și s-a ținut de cuvânt, dar nu vreau să joc din când în când. Vreau să joc în fiecare săptămână și să mă simt important. Vreau să îmi recapăt încrederea", a mai spus Bailly.
Eric Bailly a ajuns la Manchester United în vara anului 2016, atunci când a fost cumpărat de la Villarreal pentru suma de 38 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo