Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta, dezamăgit după primul egal al lui Arsenal din acest sezon: "Niciodată nu e suficient un singur gol"

Alex Masgras

Publicat 23/10/2022 la 21:59 GMT+3

Arsenal a înregistrat duminică primul rezultat de egalitate din acest sezon de Premier League. Echipa lui Mikel Arteta a încheiat la egalitate partida de la Sotuhampton, scor 1-1, într-un meci în care a irosit mai multe ocazii de gol.

Mikel Arteta, Manager of Arsenal looks on during their defeat in the Premier League match between Newcastle United and Arsenal at St. James Park on May 16, 2022 in Newcastle upon Tyne, England.

Credit imagine: Getty Images

Mikel Arteta s-a declarat dezamăgit la finalul partidei dintre Southampton și Arsenal, încheiată la egalitate, scor 1-1. Arsenal a deschis scorul prin Granit Xhaka și s-a aflat la conducere pentru aproape o oră, dar au fost egalați în minutul 65, atunci când a înscris Stuart Armstrong.
"Sunt frustrat. Nu am putut băga mingea în poartă... În Premier League nu e niciodată suficient un singur gol. Am avut trei sau patru oportunități și trebuia să marcăm mai mult. Aveam nevoie de două sau trei goluri, dar am marcat doar unul singur.
E dezamăgitor. Am creat suficiente ocazii de gol, dar nu am reușit să băgăm mingea în poartă. Este o lecție pentru noi deoarece voiam foarte mult să câștigăm din nou", a declarat Mikel Arteta.
Gabriel Jesus a fost jucătorul "tunarilor" care a avut cele mai multe șanse. Brazilianul nu l-a putut învinge însă pe Gavin Bazunu și a ajuns la cinci partide fără gol marcat.
"Sunt sigur că va fi dezamăgit deoarece a avut câteva șanse bune. Cunoscându-l pe Gabi, e dezamăgit când înscrie două goluri și știe că putea marca trei sau patru. Are ocazii și este mereu aproape. Oferă foarte mult echipei și este păcat că nu a putut înscrie azi", a mai spus Mikel Arteta.
Citește și:

Arsenal a înregistrat prima remisă din acest sezon la Southampton

Arsenal rămâne pe primul loc în Premier League după primul rezultat de egalitate înregistrat în acest sezon. Până acum, singurul pas greșit al echipei lui Mikel Arteta a fost făcut pe Old Trafford, acolo unde a pierdut în fața celor de la Manchester United.
Arsenal se află în continuare pe prima poziție a clasamentului, cu 28 de puncte, la două puncte în fața campioanei en-titre, Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola a câștigat etapa aceasta pe teren propriu în fața celor de la Brighton, scor 3-1.
Pentru Arsenal urmează partida din etapa a cincea a grupelor UEFA Europa League cu PSV din deplasare, după care va primi vizita celor de la Nottingham Forest, echipă care a învins-o în această etapă în mod surprinzător pe Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo