Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ole Gunnar Solskjaer ar putea reveni în antrenorat, la cel mai înalt nivel! Unde este dorit norvegianul

Nicu Savin

Publicat 18/09/2022 la 08:49 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer nu și-a găsit echipă după ce a fost demis de la Manchester United, în noimebrie anul trecut, dar ar putea reveni pe bancă. Potrivit presei britanice, norvegianul este pe lista celor de Brighton, care au rămas fără manager după ce Graham Potter a plecat la Chelsea.

Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer reacts at the final whistle during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 6, 2021. -

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer a stat doi ani și jumătate pe banca lui Manchester United, dar lipsa de rezultate au dus la demiterea sa, în noimebrie 2021. De atunci, norvegianul a stat departe de lumina reflectoarelor și nu a dat curs ofertelor pe care le-a primit de la alte echipe.
În prezent, Solskjaer este în Norvegia și antrenează copii și juniori, dar revenirea sa în fotbalul mare este aproape. Conform Sport Bible, fostul manager al lui United este dorit de Brighton, formație care a rămas fără antrenor, după ce Graham Potter a plecat la Chelsea.
Citește și:

Solskjaer, pe lista lui Brighton

Chiar dacă nu a avut rezultatele așteptate pe Old Trafford, Solskjaer are în continuare o cotă bună în Anglia, în urma sa rămânând destule lucruri pozitive, cum ar fi promovarea multor tineri la prima echipă a "diavolilor". Potrivit surseci citate, stilul propus de Solskjaer este pe placul șefilor de la Brighton, care se gândesc tot mai serios să-l angajeze pe norvegian.
Cei de la Brighton nu se grăbesc însă, deoarece au timp suficient să ia o decizie, pentru că Premier League se întrerupe timp de două săptămâni pentru meciurile internaționale. O altă variantă a oficialilor de pe Amex Stadium ar fi Roberto De Zerbi. Fostul jucător de la CFR Cluj a făcut din Sassuolo o echipă extrem de spectaculoasă în Serie A, iar apoi a plecat la Șahtior Donetsk. Războiul din Ucraina l-a determinat să plece și în acest moment este liber de contract.
Așadar, cei de la Brighton vor alege probabil între Solskjaer și De Zerbi, dar scandinavul are avantajul de a cunoaște foarte bine Premier League. El a făcut istorie ca jucător la Manchester United, unde a jucat 11 ani. Îaninte de a ajunge antrenor pe Old Trafford, Solskjaer a mai antrenat la Molde, în țara natală, formație cu care a câștigat două titluri de campion și o Cupă a Norvegiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo