Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a descris drept un dezastru revenirea sa la Man United! Ce l-a șocat cel mai mult pe lusitan

Nicu Savin

Actualizat 30/10/2022 la 11:06 GMT+2

Cristiano Ronaldo a revenit anul trecut la Manchester United, dar pare că decizia nu a fost cea mai inspirată. Anul viitor urmează să fie lansată o carte despre rivalitatea dintre Ronaldo și Messi, iar presa engleză a descoperit deja câteva fragmente, în care starul lusitan se arată dezamăgit de ce a găsit pe Old Trafford la revenire și a catalogat drept un dezastru întoarcerea sa le echipă.

Cristiano Ronaldo - Abschied von Manchester United?

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United în vara anului trecut, dar e clar că portughezul regretă decizia luată. Deși în stagiunea precedentă a fost cel mai bun om din atacul "diavolilor" (a marcat 24 de goluri în 39 de meciuri) și nu a dat vreun semn că îi pare rău că a revenit pe Old Trafford, în această vară a încercat să plece. Nu a reușit acest lucru, dar ceea ce s-a întâmplat ulterior a demonstrat că relația starul de 37 de ani și clubul englez este una glacială. Totul a culminat cu excluderea sa din lot pentru meciul cu Chelsea, după ce în prealabil a refuzat să intre pe teren în duelul cu Spurs.
În 2023 va fi lansată o carte intitulată "Messi vs Ronaldo: One Rivalry, Two GOATs and the Era That Remade the World’s Game", în care va fi prezentată rivalitatea istorică dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii în ultimii 20 de ani. Englezii de la The Sun , preluați de toată presa engleză, au intrat deja în posesia unor fragmente, din care reiese clar că Ronaldo regretă enorm că s-a întors la United.

Cristiano Ronaldo, dezamăgit de ce a găsit la Manchester United, după revenire

Conform sursei citate, Ronaldo a catalogat drept un dezastru revenirea sa pe Old Trafford, lucru dezvăluit unui oficial FIFA în cadrul unei gale de anul trecut. Portughezul s-ar fi arătat șocat de faptul că baza de pregătire era exact la fel ca în 2009, când el părăsea United pentru a ajunge la Real Madrid.
În plus, Ronaldo a fost stupefiat de atiutudinea jucătorilor, care nu au dovedit angajamentul cu care el era obișnuit în perioada în care Sir Alex Ferguson era la cârma echipei. Lusitanului nu i-a venit să creadă că echipa și clubul nu au evoluat deloc de când el a plecat.
Aceeași sursă dezvăluie și condițiile în care s-a produs revenirea lui Ronaldo la United, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri din vara trecută. Portughezul a fost aproape de a semna cu marea rivală City, dar a fost întors din drum în ultimul moment. La vremea respectivă s-a scris că Alex Ferguson l-a convins pe star să își schimbe decizia, dar se pare că Rio Ferdinand a jucat rolul principal. Un telefon primit de Ronaldo de la fostul său coechipier, la ora 3 dimineața, l-ar fi convins cu adevărat să nu meargă pe Etihad, ceea ce ar fi reprezentat o trădare istorică pentru fanii "diavolilor".
În urma dezvăluirilor făcute de presa engleză, e clar că viitorul lui Ronaldo este departe de Old Trafford și nu întâmplător acesta și-a dorit atât de mult să plece înaintea acestui sezon. Cel mai probabil, despărțirea definitivă a starului de Man United se va produce în ianuarie sau cel târziu în vara anului viitor. Portughezul nu s-a mai regăsit la clubul la care a devenit celebru și nu există niciun indiciu ca lucrurile să se schimbe. Rămâne de văzut ce va face Ronaldo în continuare, dacă va continua în fotbalul mare sau va alege să-și termine cariera într-o zonă mai exotică, probabil MLS, unde sunt mai multe echipe care îl doresc.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo