Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, consternat de modul în care l-a tratat Bruno la reunirea Portugaliei! Clipul s-a viralizat

Nicu Savin

Publicat 15/11/2022 la 11:27 GMT+2

Interviul prin care Cristiano Ronaldo a lansat un atac dur la adresa lui Manchester United nu a rămas fără urmări. O dovadă că jucătorii "diavolilor" s-a supărat pe portughez a fost oferită în momentul reunirii lotului Portugaliei pentru Campionatul Mondial. CF7 l-a așteptat cu mâna întinsă pe Bruno Fernandes în vestiar, dar acesta a ezitat să-l salute, lucru care a stârnit o reacție sugestivă.

Bruno Fernandes of Manchester United (R) prepares to take his penalty as Cristiano Ronaldo of Manchester United looks on during the Premier League match between Manchester United and Aston Villa at Old Trafford on September 25, 2021 in Manchester, England

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a atras atenția întregii lumi a fotbalului prin interviul incendiar acordat jurnalistului Piers Morgan. Starul de 37 de ani a lansat acuzații dure la adresa lui Manchester United, iar viitorul său pe Old Trafford este pecetluit.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Conform presei engleze, majoritatea jucătorilor lui United sunt foarte supărați pe portughez, iar o dovadă în acest sens a fost oferită odată cu reunirea lotului Portugaliei în vederea Campionatului Mondial din Qatar. Bruno Fernandes a sosit printre ultimii în cantonament, iar Ronaldo era deja în vestiar.
Atacantul l-a așteptat cu mâna întinsă pe colegul său de la United, dar acesta a părut indiferent și a ezitat să-l salute. În cele din urmă a făcut-o, dar a arătat o atitudine rece, ceea ce a creat impresia că relația dintre cei doi s-a deteriorat după afirmațiile făcute de Ronaldo cu privire la situația clubului de pe Old Trafford. Videoclipul s-a viralizat repede în mediul online, iar marile publicații internaționale au scos în evidență momentul tensionat dintre cele două staruri ale Portugaliei.
"Ronaldo l-a aşteptat pe Bruno cu mâna întinsă. A rămas cu gura căscată când a văzut ce salut rece a primit din partea colegului său, care a vorbit foarte puţin cu starul de 37 de ani", au notat jurnaliștii de la Express.

Cristiano Ronaldo, ca și plecat de la Manchester United

După atacul vehement asupra lui Manchester United, e din ce în ce mai clar că Ronaldo va pleca de pe Old Trafford în ianuarie. Chelsea este favorită pentru a obține semnatura lusitanului în ianuarie, United urmând mai mult ca sigur să îi rezilieze contractul scadent în vară.
Dar, pe radar a apărut şi Roma, care, cu Mourinho la timonă, încearcă să prindă un loc de Champions League din Serie A. Formaţia din Cetatea Eternă a dat deja o super-lovitură de imagine în vară, când l-a adus pe Dybala - fost coleg cu CR7 la Juve - liber de contract, iar acum ar putea proceda similar.
La Repubblica notează că relaţiile excelente pe care Jorge Mendes, agentul portughezului de 37 de ani, le are cu Mourinho şi cu cei din conducerea Romei sunt un atu important în perfectarea acestei mutări. "Specialul" nu a avut cea mai bună relaţie cu atacantul în perioada petrecută împreună la Real Madrid, dar a trecut de mult peste micile disensiuni şi e conştient cât de mult ar însemna pentru club venirea lui CR7.
"Roma reprezintă o destinație potrivită pentru fostul om de la Real Madrid datorită relațiilor excelente ale clubului cu agentul Jorge Mendes, care îi are sub contract, printre alţii, pe Ronaldo și Jose Mourinho", notează La Repubblica.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo