Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, patru din patru în Premier League! ”Tunarii” au revenit de la 0-1 cu Fulham

Marian Ursescu

Actualizat 27/08/2022 la 21:41 GMT+3

Fundașul brazilian Gabriel a fost demon și înger. A greșit flagrant la golul primit, dar a semnat apoi reușita victoriei londonezilor

Gabriel Magalhaes of Arsenal celebrates their sides second goal with team mates during the Premier League match between Arsenal FC and Fulham FC at Emirates Stadium on August 27, 2022 in London, England. (Photo by Eddie Keogh/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a reușit să-și treacă în cont a patra victorie consecutivă din tot atâtea meciuri disputate! E singura echipă din Premier league cu punctaj maxim. Băieții lui Mikel Arteta au avut însă emoții uriașe pentru a-și trece în cont cele trei puncte.
Elvețianul Granit Xhaka a ratat două ocazii imense în prima repriză, dar Fulham a rezistat eroic. Arsenal a dominat categoric, a avut posesie, dar nu a găsit calea spre gol. ”Tunarii” nu concepeau să nu câștige entru a rămâne pe primul loc în Premier League.

Golul 100 pentru Mitrovic

Greșeală uluitoare a brazilianului Gabriel în minutul 56. Fundașul central al ”tunarilor” a primit o pasă în propriu careu, dar în loc să degajeze a preluat și s-a încumetat să-l dribleze pe sârbul Mitrovic. Atacantul celor de la Fulham a profitat imediat, i-a luat fața lui Gabriel și a trimis în poarta apărată de Romsdale. Golul numărul 100 pentru Aleksandar Mitrovic în tricoul celor de la Fulham.
Opt minute s-au bucurat oaspeții. Odegaard a primit o pasă foarte bună în careul advers de la Saka, a șutat, iar mingea deviată de Adarabiyo l-a păcălit pe Leno: 1-1.
Același Mitrovic a fost foarte aproape de o nouă lovitură de Emirates Stadium, dar lovitura de cap a fost respinsă de Romsdale.

Emoții cu VAR, dar trei puncte

Eddie Nketiah a ratat și el două ocazii din poziții foarte bune, dar cei de la Fulham au rezistat. A fost asediu la poarta oaspeților, o presiune constantă pusă de ”tunari”. Martinelli l-a încercat și el pe Leno, din unghi, dar portarul celor de la Fulham a respins în corner.
Gabriel și-a reparat greșeala în minutul 85 în urma unei lovituri de colț. Leno a ieșit pe sub minge, balonul a căzut în fața porții, iar Gabriel a trimis în poarta goală. Au fost emoții pe stadion, a fost consultat VAR-ul, dar golul a fost validat.
Arsenal câștigă cu 2-1 și are cel mai bun start de campionat după mai bine de 10 ani. Și pentru ”tunari” urmează Aston Villa, tot pe teren propriu, o bună ocazie de a contabiliza victoria cu numărul 5!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo