Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wout Weghorst a venit cu explicații după ce i-a înfuriat pe fanii lui United! De ce a atins semnul "This is Anfield"

Alex Masgras

Publicat 08/03/2023 la 17:39 GMT+2

Wout Weghorst a intrat în vizorul fanilor lui Manchester United după meciul cu Liverpool. Pe lângă prestația modestă, atacantul olandez a deranjat și cu gestul său dinaintea meciului, când a atins semnul de pe tunel pe care scris "This is Anfield". Atacantul împrumutat de la Burnley a ieșit cu un comunicat și a explicat gestul său.

Wout Weghorst of Manchester United reacts after their goal is disallowed during the Premier League match between Liverpool FC and Manchester United at Anfield on March 05, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Wout Weghorst i-a înfuriat pe fanii lui Manchester United după meciul cu Liverpool nu doar pentru prestația sa de duminică, ci și cu gestul făcut înaintea partidei. Camerele l-au surprins pe atacantul ajuns în această iarnă pe Old Trafford sub formă de împrumut când ieșea din tunel și atingea semnul pe care scrie "This is Anfield".
Gestul lui Weghorst i-a deranjat și mai mult pe fanii lui United în condițiile în care acesta a declarat în mai multe rânduri în trecut că a fost fanul "cormoranilor" în copilărie și că a fost mereu impresionat de atmosfera de pe Anfield.
După ce s-a viralizat pe internet videoclipul în care Weghorst atinge semnul pe care scrie "This is Anfield", atacantul lui United a ieșit cu un comunicat în care a explicat gestul său, spunând că a încercat să îl tachineze pe Virgil Van Dijk, coechipierul său de la națională:
"De obicei nu reacționez la ce apare în presă, dar acum merită pentru că voi, minunații fani ai lui United, sunteți importanți pentru mine. Vreau doar să clarific ce s-a întâmplat în videoclipul care a circulat pe internet.
De la echipa națională știu că Virgil (n.r. Van Dijk) atinge mereu semnul și am vrut să îl opresc și să încerc să îl tachinez înaintea jocului. Încă din copilărie am ținut cu FC Twente, iar acum sunt mândru că joc la Manchester United. Dedicarea mea pentru acest club nu poate fi pusă sub semnul întrebării.
Duminică a fost o zi groaznică pentru noi toți, vom încerca să îndreptăm lucrurile săptămânile următoare. Vom reveni împreună și ne vom îndeplini obiectivele din acest sezon", a scris Wout Weghorst pe Instagram.
Citește și:

Wout Weghorst a ajuns la Manchester United sub formă de împrumut de la Burnley

Wout Weghorst a ajuns în această iarnă la Manchester United sub formă de împrumut de la Burnley. În prima jumătate a sezonului, Weghorst a evoluat la Besiktas, acolo unde a marcat 9 goluri și a oferit 4 pase de gol în 18 partide.
De la sosirea pe Old Trafford, Weghorst a reușit să înscrie un singur gol în 18 partide pentru Manchester United în toate competițiile, pe terenul lui Nottingham Forest, în partida tur din semifinalele Cupei Ligii Angliei. El a mai înregistrat două pase de gol până acum, una în FA Cup, una în Premier League.
Manchester United vrea să uite de înfrângerea de pe Anfield cu Liverpool, scor 0-7, în partida tur a optimilor Europa League cu Betis de pe teren propriu. La finalul săptămânii, Manchester United va primi vizita celor de la Southampton în Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo