Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declan Rice crede în continuare în șansele la titlu ale lui Arsenal: "Încă nu s-a terminat"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/04/2024 la 16:22 GMT+3

Declan Rice, mijlocașul lui Arsenal, are încredere că trupa de pe Emirates mai are șanse bune la câștigarea campionatului, după înfrângerea dureroasă de pe teren propriu, împotriva celor de la Aston Villa, scor 0-2.

Declan Rice, Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
A fost weekendul perfect pentru Manchester City în Premier League. "Cetățenii" s-au distrat sâmbătă cu Luton, pe teren propriu, câștigând lejer cu scorul de 5-1. Elevii lui Guardiola aveau să aștepte două rezultate favorabile din meciurile de duminică ale contracandidatelor, pentru a deveni lideri solitari.
Aceste rezultate au venit, până la urmă. Liverpool a fost învinsă pe teren propriu de către Crystal Palace, scor 0-1, iar Arsenal a pierdut tot acasă, împotriva unei adversare mai puternice, Aston Villa, scor 0-2.
"Tunarii" au acuzat oboseala, după meciul jucat în sferturile Ligii Campionilor, contra lui Bayern Munchen. Jucătorii lui Arteta au căzut pe final, când Leon Bailey și Ollie Watkins l-au învins pe rând pe David Raya.
Citește și:

Declan Rice: "O să mai fie destule întorsături de situație în Premier League"

În urma acestui rezultat, Arsenal cade pe locul 2, la două puncte de Man. City, iar specialiștii îi dau pe "cetățeni" ca favoriți la câștigarea celui de al 4-lea titlu consecutiv. Cu toate acestea, Declan Rice nu este de acord, și consideră că titlul încă nu este jucat:
"Încă nu s-a terminat. Suntem într-o postură incredibilă. Încă suntem pregătiți, încă suntem sută la sută concentrați pe ce vrem să facem și ce putem realiza. O să mai fie destule întorsături de situație în Premier League, orice se poate întâmpla!", a declarat Rice, citat de Fabrizio Romano.
Până să revină în cursa pentru titlu în Premier League, Arsenal se deplasează la Munchen pentru returul sferturilor Ligii Campionilor. Meciul tur de pe Emirates s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar oricare echipă are șansa de a se califica în semifinale, unde va da piept cu învingătoarea dintre Manchester City și Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo