Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi probleme medicale pentru jucătorii lui Liverpool, după înfrângerea dramatică de pe Old Trafford

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 18/03/2024 la 15:16 GMT+2

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a anunțat că trei dintre jucătorii săi au probleme medicale, după meciul jucat împotriva lui Manchester United pe Old Trafford. Antrenorul neamț speră ca acești jucători să revină sănătoși după fereastra meciurilor internaționale.

Jürgen Klopp, Manager of Liverpool, looks on as players of Liverpool look dejected after defeat to Manchester United during the Emirates FA Cup Quarter Final between Manchester United and Liverpool FC at Old Trafford on March 17, 2024 in Manchester, Engla

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Liverpool a fost eliminată din Cupa Angliei de către marea rivală Manchester United. Echipa lui Erik ten Hag a reușit să se impună într-un meci absolut dramatic din sferturile FA Cup, câștigând cu scorul de 4-3, la finalul celor două reprize de prelungiri.
"Cormoranii" au revenit de la 0-1 în prima repriză datorită golurilor marcate de Alexis Mac Allister și Mohamed Salah, însă golul lui Antony a trimis partida în prelungiri, după ce Marcus Rashford a ratat incredibil la ultima fază a timpului regulamentar.
În minutele de prelungiri, United a fost cea care a întors scorul, după ce Harvey Elliott a readus-o pe Liverpool în avantaj. Rashford a egalat la 3-3, iar ultima fază a adus calificarea "diavolilor" în semifinale, datorită contraatacului finalizat cu golul lui Adam Diallo.
Citește și:

Klopp anunță că 3 jucători ai lui Liverpool au probleme medicale

Veștile proaste nu s-au oprit pentru fanii "cormoranilor", care au aflat la finalul partidei că trei dintre jucătorii lui Klopp s-au accidentat pe parcursul acestui meci epuizant. Antrenorul german a dat numele celor trei fotbaliști, toți convocați la echipele lor naționale:
"Acum băieții pleacă la echipele naționale. Sperăm să revină sănătoși. Luis Diaz a simțit durere la inghinali, Darwin Nunez la tendon și Cody Gakpo și-a sucit glezna. Ei vor juca din nou în 4-5 zile, e ceva incredibil", a declarat Klopp citat de Mirror.
Liverpool s-a confruntat cu problema accidentaților până de curând. În finala Cupei Ligii câștigate împotriva lui Chelsea nu mai puțin de 11 jucători din prima echipă au fost indisponibili. Aceștia au revenit ușor-ușor pe teren, dar se pare că Jurgen Klopp va avea bătăi de cap în continuare din cauza accidentărilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo