Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Van Dijk la Liverpool este incert, după anunțul plecării lui Jurgen Klopp

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/01/2024 la 15:41 GMT+2

Virgil van Dijk, căpitanul lui Liverpool, nu este sigur de faptul că va rămâne pe Anfield, după ce i se va încheia contractul în vara anului viitor. Fundașul olandez așteaptă să vadă cum se vor așeza lucrurile, după ce Jurgen Klopp și staff-ul lui vor părăsi echipa la finalul acestei stagiuni.

Jürgen Klopp și Virgil van Dijk

Credit imagine: SID

Articol scris de Daniel Kerekes
Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea de la Liverpool printr-un interviu emoționant publicat în dimineața zilei de vineri, 26 ianuarie, iar consecințele acestei decizii luate de neamț încep să se simtă în rândul elevilor săi.
Unul dintre cei mai influenți jucători ai "erei Klopp", Virgil van Dijk, ezită să spună că va continua la Liverpool, după plecarea antrenorului care a construit aproape de la zero actuala echipă a clubului de pe Merseyside.
Căpitanul de pe Anfield nu știe dacă își va prelungi contractul scadent în vara anului viitor: "Este o întrebare importantă. Nu știu. Sunt o mulțime de lucruri care se vor schimba, odată cu plecarea întregului staff tehnic. Sunt curios în ce direcție vor merge lucrurile", a declarat Van Dijk, citat de Daily Mail.
Citește și:

Van Dijk, viitor incert la Liverpool

Fundașul olandez asigură că anunțul lui Klopp nu a destabilizat echipa și că speră în îndeplinirea obiectivelor: "Va fi sfârșitul unei ere, de aceea nu-mi place să vorbesc despre asta. O să vedem la finalul sezonului, sperăm să avem succesul la care visăm cu toții în acest moment. După, vom afla intențiile conducerii despre noua direcție.
Nu s-a schimbat nimic în mentalitatea echipei. Normal, lucrurile vor lua o întorsătură la finalul sezonului și la începutul următorului, dar în acest moment nu suntem afectați și trebuie să o ținem tot așa", a încheiat olandezul.
Virgil van Dijk a marcat în primul meci al lui Liverpool de la anunțul neașteptat al lui Jurgen Klopp. Căpitanul "cormoranilor" a făcut 4-1 în meciul jucat în compania lui Norwich, în runda a 4-a a Cupei Angliei. Liverpool s-a impus cu 5-2 în fața divizionarei secunde, iar în optimile competiției trupa lui Klopp va da peste câștigătoarea duelului dintre Watford și Southampton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo