După ce Bayern i-a dat o lovitură lui Tottenham, care îl voia neapărat pe Nagelsmann în locul lui Mourinho, din vară, și Liverpool ar putea fi afectată de venirea tehnicianului în Bavaria.
"Cormoranii" păreau să fi făcut destul pentru aducerea fundașului de 21 de ani de la Leipzig, dar totul ar putea fi dat peste cap de Nagelsmann. Tehnicianul îl apreciază în mod deosebit pe tânărul fundaș francez și prețul cerut de Leipzig - 35 de milioane de euro - e la îndemâna lui Bayern.
Campioana Germaniei va rămâne din vară fără Alaba și Boateng, lucru confirmat de oficialii clubului, astfel că e nevoie de întăriri în centrul defensivei. Bayern l-a luat deja pe Upamecano, dar un cuplu de fundaș centrali format din cei doi jucători avuți de Nagelsmann la Leipzig ar fi ideal.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20

Konate, tentant să îi urmeze pe Nagelsmann și Upamecano, la Bayern

Evident, că, în actualele condiții, dacă ar avea de ales între Liverpool și Bayern, Konate l-ar urma pe cel care încă îi este manager până la finalul sezonului. Konate și Upamecano ar aduce un plus fantastic în singurul compartiment cu mici probleme de la Bayern, astfel că e de așteptat ca bavarezii să facă totul pentru această mutare.
De notat că la Bayern, Nagelsmann se va putea baza și pe Niklas Sule, fotbalistul pe care l-a antrenat cu mare succes pe vremea când cei doi au colaborat la Hoffenheim. În presa germană s-a speculat că și uriașul fundaș ar putea pleca în vară, dar, odată cu venirea noului staff tehnic, acest lucru pare din ce în ce mai puțin probabil.
De când Leipzig l-a angajat pe Nagelsmann, în 2019, doar Bayern a obținut mai multe puncte decât formația antrenată de tânărul tehnician, în Bundesliga (153, față de 130).
Cum ar putea arăta Bayern în sezonul viitor, sub Nagelsamnn
  • Neuer - Pavard, Upamecano, Konate, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Muller, Sane - Lewandowski
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
IERI LA 07:25
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
16/09/2021 LA 15:38