"Pjanic a fost testat pozitiv cu Covid-19 și nu va călători la Barcelona timp de 15 zile. Jucătorul se simte bine și se află în izolare la domiciliu.", a fost comunicatul clubului catalan.

Liga
Arthur la Juventus, De Sciglio și Pjanic la Barcelona. Acesta este schimbul verii!
21/06/2020 LA 07:04

Clubul catalan a anunțat că mijlocașul a efectuat ieri un test, după ce a avut câteva simptome specifice acestei boli. Rezultatul a venit astăzi și a fost pozitiv, iar jucătorul a intrat deja în autoizolare la domiciliu.

În aceste condiții, bosniacul trasferat în această vară de la Juventus la Barcelona nu va putea merge la Barcelona în următoarele 15 zile și va rata astfel prima parte a pregătirii alături de noua echipă. Bacelona va începe luni, 31 august pregătirile noului sezon.

Această veste vine în contextul unei perioade și așa foarte delicate pentru clubul catalan. Cel mai fierbinte subiect este cel legat de rămânerea sau nu la echipă a starului Lionel Messi. Argentinianul s-a întâlnit cu noul antrenor al echipei, olandezul Ronald Koeman, dar i-a transmis acestuia că ia în calcul în continuare să părăsească clubul la care a jucat toată cariera până acum, iar ofertele nu sunt deloc puține.

Transfers
Lovitură pentru Jurgen Klopp! Jucătorul pentru care Liverpool a făcut ofertă a refuzat
03/06/2020 LA 14:15
Fotbal
Schimbul anului în fotbal: un jucător de la Juventus și-a dat acordul să meargă la Barcelona
09/05/2020 LA 08:05