"Pjanic a fost testat pozitiv cu Covid-19 și nu va călători la Barcelona timp de 15 zile. Jucătorul se simte bine și se află în izolare la domiciliu.", a fost comunicatul clubului catalan.
Clubul catalan a anunțat că mijlocașul a efectuat ieri un test, după ce a avut câteva simptome specifice acestei boli. Rezultatul a venit astăzi și a fost pozitiv, iar jucătorul a intrat deja în autoizolare la domiciliu.
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
27/09/2021 LA 09:14
În aceste condiții, bosniacul trasferat în această vară de la Juventus la Barcelona nu va putea merge la Barcelona în următoarele 15 zile și va rata astfel prima parte a pregătirii alături de noua echipă. Bacelona va începe luni, 31 august pregătirile noului sezon.
Această veste vine în contextul unei perioade și așa foarte delicate pentru clubul catalan. Cel mai fierbinte subiect este cel legat de rămânerea sau nu la echipă a starului Lionel Messi. Argentinianul s-a întâlnit cu noul antrenor al echipei, olandezul Ronald Koeman, dar i-a transmis acestuia că ia în calcul în continuare să părăsească clubul la care a jucat toată cariera până acum, iar ofertele nu sunt deloc puține.
Liga
"O lipsă totală de respect!" Reacție dură a lui Pjanic după despărțirea de Barcelona! Ce l-a supărat
04/09/2021 LA 09:07
Liga
Barcelona își blindează viitorul! Ce măriri de salariu primesc puștii rămași în locul lui Messi
04/09/2021 LA 08:14