"Pjanic a fost testat pozitiv cu Covid-19 și nu va călători la Barcelona timp de 15 zile. Jucătorul se simte bine și se află în izolare la domiciliu.", a fost comunicatul clubului catalan.
Clubul catalan a anunțat că mijlocașul a efectuat ieri un test, după ce a avut câteva simptome specifice acestei boli. Rezultatul a venit astăzi și a fost pozitiv, iar jucătorul a intrat deja în autoizolare la domiciliu.
La Liga
Barcelona îi poate da lovitura decisivă lui Chelsea! Mijlocașul pentru care insistă catalanii
19/10/2022 LA 14:07
În aceste condiții, bosniacul trasferat în această vară de la Juventus la Barcelona nu va putea merge la Barcelona în următoarele 15 zile și va rata astfel prima parte a pregătirii alături de noua echipă. Bacelona va începe luni, 31 august pregătirile noului sezon.
Această veste vine în contextul unei perioade și așa foarte delicate pentru clubul catalan. Cel mai fierbinte subiect este cel legat de rămânerea sau nu la echipă a starului Lionel Messi. Argentinianul s-a întâlnit cu noul antrenor al echipei, olandezul Ronald Koeman, dar i-a transmis acestuia că ia în calcul în continuare să părăsească clubul la care a jucat toată cariera până acum, iar ofertele nu sunt deloc puține.
La Liga
Transfer surprinzător făcut de Olăroiu! Al Sharjah a luat un jucător de la Barcelona
05/09/2022 LA 16:55
Ligue 1
Rareș Ilie ar putea fi coleg la Nice cu un jucător de la Barcelona! Anunțul presei catalane
19/08/2022 LA 17:33