A fost numit un procuror special în această lună pentru a investiga afacerile între procurorul general al Elveției, Michael Lauber și Infantino.
Lauber s-a oferit să-și dea demisia săptămâna trecută după ce un tribunal a ajuns la concluzia că el a ascuns o întâlnire cu Infatino și și-a mințit superiorii în perioada în care instituția pe care o conduce investiga corupția de la FIFA.
Însă autoritățile elvețiene au anunțat joi că a fost numit procurorul special Stefan Keller și că acesta a găsit indicii că au fost comise infracțiuni la aceste întâlniri.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 9 MINUTE

Gianni Infantino: ”Vom avea din nou respectul oamenilor”

Ambii acuzați au negat că ar fi vinovați. Infatino a devenit președinte al FIFA în 2016 după ce l-a învins pe favoritul principal, Șeicul Salman, în două runde de votări de la Zurich. El l-a înlocuit pe Sepp Blatter, cel care a fost nevoit să demisioneze din cauza unor acuzații de corupție.
”Vom reface imaginea și respectul pe care îl merită FIFA și toată lumea ne va aplauda”, declara la acea vreme Infantino. El a mai ocupat anterior postul de secretar general al UEFA începând cu 2009.
Liga Campionilor UEFA
Concluziile lui Ancelotti, după revenirea la Real cu victorie în Champions League
ACUM 28 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM 33 MINUTE