PAOK Salonic a învins-o seara trecută pe AEK Atena în derby-ul etapei cu numărul 4 din campionatul elen. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 2-0, iar înainte de startul partidei, antrenorul român a avut un discurs motivațional pentru jucătorii săi, care i-a surprins pe cei din presa din Grecia.
Într-un filmuleț postat de către contul oficial al celor de la PAOK pe Instagram, Răzvan Lucescu ține un discurs pentru jucătorii săi înainte de ieșirea de la vestiare.
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs incendiar! A jignit un adversar și i-a făcut praf pe Van Gaal și pe arbitrul Lahoz
ACUM 4 MINUTE
"Agresivi, atacăm, ne apărăm, presăm, revenim în apărare. Vreau intensitate, să le arătați tuturor că o să câștigăm meciul, nu există alți câștigători astăzi, doar noi", le-a transmis Răzvan Lucescu băieților săi înainte de partidă.

Răzvan Lucescu, discuție aprinsă cu un jucător al adversarilor

La finalul partidei câștigate de către echipa sa, Răzvan Lucescu a avut un scurt dialog aprins cu unul dintre jucătorii celor de la AEK Atena. În minutul 83 al partidei, AEK a înscris, dar reușita lui Milad Mohammadi a fost anulată pentru o poziție de offside în care se afla Karim Ansafarid.
În 2018, tot la un meci PAOK-AEK, echipa lui Răzvan Lucescu marca în urma unei faze asemănătoare, golul fiind anulat. Partida din 2018 a fost câștigată de AEK la masa verde, după ce patronul celor de la PAOK a intrat pe teren, fiind nemulțumit de decizia arbitrului de a anula golul. La trei ani de la acel incident, Andre Simoes, un jucător care se afla pe teren și în 2018, a mers direct către Răzvan Lucescu: "A fost offside la golul nostru? Acum trei ani spuneai altceva", i-a reproșat portughezul antrenorului român. După un scurt dialog aprins între cei doi, Simoes a încercat să calmeze spiritele spunând că doar a pus o întrebare.
După patru etape disputate în campionatul din Grecia, PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se află pe locul al doilea, cu 9 puncte.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 8 ORE