Reghecampf s-a despărțit în octombrie de Al-Wasl, dar tenicianul român nu va sta prea mult departe de antrenorat. Conform informațiilor de pe Prosport.ro, Reghecampf este dorit insistent de Al Ain, o formație de tradiție din Emiratele Arabe Unite.
Conform sursei citate, șansele ca cele 2 părți să ajungă la un acord sunt foarte mari, chiar dacă tehnicianul mai are pe masă încă o ofertă, tot din zona Golfului.
Al Ain este antrenată momentan de portughezul Pedro Emanuel, dar conducerea clubului este nemulțumită de performanțele echipei din acest sezon. Al Ain ocupă doar locul 5 după 12 etape, la 9 puncte distanță față de liderul Al Sharjah.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 19 MINUTE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Salariu uriaș oferit de Al Ain lui Reghecampf

Dacă se va înțelege în cele din urmă cu oficialii lui Al Ain, Reghecampf va da o adevărată lovitură financiară, urmând a avea un salariu de aproximativ 2 milioane de € pe sezon.
Până acum, tehnicianul român de 45 de ani a mai antrenat 3 echipe în zona Orientului Mijlociu: Al Hilal (Arabia Saudită), respectiv Al Wahda și Al Wasl (ambele în Emiratele Arabe Unite). De-a lungul carierei, Laurențiu Reghecampf a mai antrenat Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB și Litex Lovetch.
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 23 MINUTE
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 33 MINUTE