Naționala U20 a României, condusă de Bogdan Lobonț, s-a impus în această seară cu 2-1 împotriva echipei similare a Cehiei, într-un joc amical desfășurat la Voluntari.
Deniz Giafer, fundașul de la Dinamo, a deschis scorul în finalul primei reprize. Cehia a egalat din penalty în minutul 50. Eroul serii a fost Eduard Rădăslăvescu, jucătorul echipei Farul Constanța, care a marcat un gol de zile mari, cu un șut de la aproximativ 30 de metri, în vinclul porții adverse. Victoria a fost adusă în minutul 86.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 2 ORE
România U20 a mizat pe următoarea echipă: 12. Hindrich – 2. Grosu, 3. Coubiș, 24. Giafer, 4. Buta (6. Ilie, 58) – 14. Ghindovean (20. Rădăslăvescu, 46), 8. Grameni (Cpt.) (21. Mărginean, 80), 18. Perianu – 10. Bani (16. Văsălie, 58), 9. Suciu (19. Istrate, 80), 7. Dumitru (11. Mustacă, 69)
"Este o națională nou-înființată, dar sunt jucători tineri care au calitate și au nevoie de astfel de meciuri. Nivelul la care ei vor să ajungă este acesta - nivelul din meciul cu Portugalia, din cel cu Anglia, din cel de azi. Să ajungem la nivelul lor. Mă bucur că avem parte de astfel de meciuri, nu și de rezultatul din meciul cu Anglia, dar să fim realiști și să recunoaștem nivelul nostru și al adversarului.
Obiectivul nostru este să ajungem la cel mai înalt nivel. Ei încă sunt niște copii, cu toate că au depășit vârsta majoratului. Greșeala se face că acești copii sunt tratați ca niște adulți. Așteptările din afară referitoare la acești copii sunt ca pentru niște adulți", a spus Lobonț, pentru Digi Sport.
Partida cu Cehia a reprezentat doar a treia partidă din istoria selecționatei U20. În luna septembrie, tricolorii pregătiți de Bogdan Lobonț au câștigat, 2-1, cu Portugalia și au pierdut, 6-1, cu Anglia.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 3 ORE