Naționala U20 a României, condusă de Bogdan Lobonț, s-a impus în această seară cu 2-1 împotriva echipei similare a Cehiei, într-un joc amical desfășurat la Voluntari.
Deniz Giafer, fundașul de la Dinamo, a deschis scorul în finalul primei reprize. Cehia a egalat din penalty în minutul 50. Eroul serii a fost Eduard Rădăslăvescu, jucătorul echipei Farul Constanța, care a marcat un gol de zile mari, cu un șut de la aproximativ 30 de metri, în vinclul porții adverse. Victoria a fost adusă în minutul 86.
Eliteserien
Eliteserien : Odin Thiago Holm a marcat un gol fabulos pentru Valerenga în meciul cu Rosenborg
ACUM 19 MINUTE
România U20 a mizat pe următoarea echipă: 12. Hindrich – 2. Grosu, 3. Coubiș, 24. Giafer, 4. Buta (6. Ilie, 58) – 14. Ghindovean (20. Rădăslăvescu, 46), 8. Grameni (Cpt.) (21. Mărginean, 80), 18. Perianu – 10. Bani (16. Văsălie, 58), 9. Suciu (19. Istrate, 80), 7. Dumitru (11. Mustacă, 69)
"Este o națională nou-înființată, dar sunt jucători tineri care au calitate și au nevoie de astfel de meciuri. Nivelul la care ei vor să ajungă este acesta - nivelul din meciul cu Portugalia, din cel cu Anglia, din cel de azi. Să ajungem la nivelul lor. Mă bucur că avem parte de astfel de meciuri, nu și de rezultatul din meciul cu Anglia, dar să fim realiști și să recunoaștem nivelul nostru și al adversarului.
Obiectivul nostru este să ajungem la cel mai înalt nivel. Ei încă sunt niște copii, cu toate că au depășit vârsta majoratului. Greșeala se face că acești copii sunt tratați ca niște adulți. Așteptările din afară referitoare la acești copii sunt ca pentru niște adulți", a spus Lobonț, pentru Digi Sport.
Partida cu Cehia a reprezentat doar a treia partidă din istoria selecționatei U20. În luna septembrie, tricolorii pregătiți de Bogdan Lobonț au câștigat, 2-1, cu Portugalia și au pierdut, 6-1, cu Anglia.
Liga
Pique pune paie pe foc înainte de El Clasico! Ce star de la Real trebuia să ajungă la Barcelona
ACUM 22 MINUTE
Liga
Bartomeu a dezvăluit care este adevărata cauză a dezastrului financiar de la Barcelona
ACUM 34 MINUTE