În ciuda victoriei categorice de la Giurgiu, Toni Petrea a mărturisit că nu este complet mulțumit de jocul elevilor săi. Mai precis, tehnicianul "roș-albaștrilor" a vorbit despre modul în care jucătorii s-au prezentat în repriza secundă:
"Am început cu dreptul. Este o victorie importantă, pe un teren unde se câștigă greu puncte. În partea a doua am avut câteva probleme. Le vom analiza și vom vedea ce este de făcut. Fizic stăm bine, în condițiile actuale. Sper ca noile achiziții să ne ajute în continuare.
Buș a evoluat doar o repriză pentru că așa am considerat. Va fi un meci dificil în Europa League (n.r. - în turul 1, împotriva armenilor de la Shirak), ținând cont că se joacă într-o singură manșă. Avem nevoie de un lot cât mai numeros pentru a fi pregătiți de orice. Ar mai fi loc de mai bine.", a declarat Toni Petrea, după meciul de la Giurgiu.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

FCSB s-a impus categoric în meciul cu Astra Giurgiu, din prima etapă a Ligii 1

FCSB a început bine duelul de la Giurgiu, iar Dennis Man a reușit să înscrie primul gol al FCSB-ului în stagiunea 2020/2021. În minutul 33, atacantul de 21 de ani a trimis un șut cu interiorul de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Lazar n-a putut să intervină.
Florin Tănase a dublat avantajul formației lui Toni Petrea 3 minute mai târziu. Florinel Coman i-a pasat inteligent lui Sergiu Buș, printre trei adversari, iar portarul Astrei a respins. Mingea a ricoșat la Tănase, căpitanul "roș-albaștrilor", care a reluat cu capul în poarta rămasă goală.
Alibec, aflat pe picior de plecare, n-a reușit să pună mari probleme porții apărate de Andrei Vlad și a fost schimbat în minutul 71. Budescu, celălalt jucător de bază din atacul trupei lui Bogdan Andone, a părăsit terenul după 56 de minute.

Pentru FCSB urmează meciul din Europa League, cu Shirak

Același Man, aflat într-o formă foarte bună, putea să ducă scorul la 3-0 în minutul 81, însă șutul său a lovit bara. Balaure, jucătorul introdus în locul lui Alibec, a trecut pe lângă gol la faza imediat următoare, dar reluarea sa din foarfecă a fost reținută de Vlad.
Olimpiu Moruțan a stabilit scorul final în prelungirile meciului, din lovitură de la 11 metri. Florinel Coman a căzut în careu după un fault comis de Graovac, iar Moruțan a transformat fără emoții, cu un șut plasat, în dreapta portarului.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acum se pregătește pentru meciul cu Shirak (Armenia), din turul 1 al Europa League.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20