Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a făcut spectacol cu Astra, dar Toni Petrea nu este mulțumit: "Vom analiza". Ce nu i-a plăcut

Cosmin Cioboata

Publicat 22/08/2020 la 23:53 GMT+3

FCSB a debutat cu un succes în noul sezon din Liga 1, pe terenul Astrei Giurgiu. Formația pregătită de Toni Petrea s-a impus fără mari emoții, scor 3-0.

Toni Petrea, tehnicianul FCSB-ului

Credit imagine: Eurosport

În ciuda victoriei categorice de la Giurgiu, Toni Petrea a mărturisit că nu este complet mulțumit de jocul elevilor săi. Mai precis, tehnicianul "roș-albaștrilor" a vorbit despre modul în care jucătorii s-au prezentat în repriza secundă:
"Am început cu dreptul. Este o victorie importantă, pe un teren unde se câștigă greu puncte. În partea a doua am avut câteva probleme. Le vom analiza și vom vedea ce este de făcut. Fizic stăm bine, în condițiile actuale. Sper ca noile achiziții să ne ajute în continuare.
Buș a evoluat doar o repriză pentru că așa am considerat. Va fi un meci dificil în Europa League (n.r. - în turul 1, împotriva armenilor de la Shirak), ținând cont că se joacă într-o singură manșă. Avem nevoie de un lot cât mai numeros pentru a fi pregătiți de orice. Ar mai fi loc de mai bine.", a declarat Toni Petrea, după meciul de la Giurgiu.

FCSB s-a impus categoric în meciul cu Astra Giurgiu, din prima etapă a Ligii 1

FCSB a început bine duelul de la Giurgiu, iar Dennis Man a reușit să înscrie primul gol al FCSB-ului în stagiunea 2020/2021. În minutul 33, atacantul de 21 de ani a trimis un șut cu interiorul de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Lazar n-a putut să intervină.
Florin Tănase a dublat avantajul formației lui Toni Petrea 3 minute mai târziu. Florinel Coman i-a pasat inteligent lui Sergiu Buș, printre trei adversari, iar portarul Astrei a respins. Mingea a ricoșat la Tănase, căpitanul "roș-albaștrilor", care a reluat cu capul în poarta rămasă goală.
Alibec, aflat pe picior de plecare, n-a reușit să pună mari probleme porții apărate de Andrei Vlad și a fost schimbat în minutul 71. Budescu, celălalt jucător de bază din atacul trupei lui Bogdan Andone, a părăsit terenul după 56 de minute.

Pentru FCSB urmează meciul din Europa League, cu Shirak

Același Man, aflat într-o formă foarte bună, putea să ducă scorul la 3-0 în minutul 81, însă șutul său a lovit bara. Balaure, jucătorul introdus în locul lui Alibec, a trecut pe lângă gol la faza imediat următoare, dar reluarea sa din foarfecă a fost reținută de Vlad.
Olimpiu Moruțan a stabilit scorul final în prelungirile meciului, din lovitură de la 11 metri. Florinel Coman a căzut în careu după un fault comis de Graovac, iar Moruțan a transformat fără emoții, cu un șut plasat, în dreapta portarului.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acum se pregătește pentru meciul cu Shirak (Armenia), din turul 1 al Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo