Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Golofca, cel care a mai evoluat la FCSB și FC Botoșani, a semnat chiar astăzi dimineață cu Sepsi și va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Astra de la Giurgiu.
Golofca a ratat penalty-ul care ar fi putut aduce calificarea CFR-ului în partida cu Dinamo Zagreb din preliminariile UEFA Champions League iar acum părăsește echipa lui Dan Petrescu pentru a-și încerca norocul la Sepsi, echipă care l-a mai transferat și pe Bogdan Mitrea în această campanie.

Sepsi a confirmat sosirea lui Golofca

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
„E adevărat. Astăzi s-au rezolvat ultimele detalii. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Știm ca avea 4-5 oferte clare din Liga 1. Îl cunoaștem bine, am mai lucrat cu el. Am avut încredere în Cătălin de când l-am luat de la Suceava și l-am promovat în Liga 1. Suntem convinși că ne va ajuta să țintim obiective mai îndrăznețe în acest sezon.
Avem concurență pe posturi, e ceea ce ne-am dorit. Cu acest transfer cred că închidem campania de transferuri. Ne-am îndeplinit obiectivele, am luat jucătorii pe care i-am vrut", a declarat Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20