Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cătălin Golofca a plecat de la CFR! A semnat deja cu noua sa echipă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/09/2020 la 16:54 GMT+3

Cătălin Golofca a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe. Jucătorul de 30 de ani va fi împrumutat timp de un sezon la echipa din Covasna.

La 4-4, la loteria penaltyurilor, Golofca putea să aducă, dacă marca, o calificare importantă pentru CFR în duelul cu Dinamo Zagreb

Credit imagine: Eurosport

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Golofca, cel care a mai evoluat la FCSB și FC Botoșani, a semnat chiar astăzi dimineață cu Sepsi și va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Astra de la Giurgiu.
Golofca a ratat penalty-ul care ar fi putut aduce calificarea CFR-ului în partida cu Dinamo Zagreb din preliminariile UEFA Champions League iar acum părăsește echipa lui Dan Petrescu pentru a-și încerca norocul la Sepsi, echipă care l-a mai transferat și pe Bogdan Mitrea în această campanie.

Sepsi a confirmat sosirea lui Golofca

„E adevărat. Astăzi s-au rezolvat ultimele detalii. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Știm ca avea 4-5 oferte clare din Liga 1. Îl cunoaștem bine, am mai lucrat cu el. Am avut încredere în Cătălin de când l-am luat de la Suceava și l-am promovat în Liga 1. Suntem convinși că ne va ajuta să țintim obiective mai îndrăznețe în acest sezon.
Avem concurență pe posturi, e ceea ce ne-am dorit. Cu acest transfer cred că închidem campania de transferuri. Ne-am îndeplinit obiectivele, am luat jucătorii pe care i-am vrut", a declarat Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo