Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CCA, decizie surprinzătoare în Liga 1! Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul Dinamo – FCSB

Irina Aldea

Publicat 01/02/2021 la 20:52 GMT+2

Derby-ul etapei a 21-a din Liga 1, Dinamo – FCSB, va fi, în mod surprinzător, arbitrat de Sebastian Colțescu! Partida vedetă a etapei a 21-a are loc pe 3 februarie, de la ora 20.45.

Sebastian Colțescu

Credit imagine: Getty Images

Aflat în centrul unui scandal de rasism de proporții în luna decembrie, Sebastian Colțescu va conduce la centru derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din cadrul etapei a 21-a a Ligii 1. Va fi cel de-al treilea meci arbitrat de Colțescu, după scandalul de rasism, scrie ProSport. Meciul este programat miercuri seara, de la ora 20:45.
În luna decembrie, Sebastian Colțescu a fost protagonistul unui scandal uriaș la meciului dintre Paris Saint Germain și Istanbul Bașaksehir, din grupele UEFA Champions League. Totul a început în minutul 13, când antrenorul secund de la Basaksehir, Pierre Webo, i-a aplicat lui Colțescu eticheta de rasis deoarece a folosit apelativul "ăla negru" pentru a-l identifica.Atunci, jucătorii echipei oaspete au ieșit de pe teren și au refuzat să mai joace, meciul fiind în cele din urmă amânat. Partida s-a reluat după o zi, dar cu o altă brigadă de arbitri.

Sebastian Colțescu, la centru la meciul vedetă dintre Dinamo și FCSB

După acest scandal, Colțescu, exclus de pe lista FIFA de la 1 ianuarie, a revenit în Liga 1. Primul meci pe care arbitrul Colțescu l-a condus de la centru după scandalul de la Paris a fost partida dintre Sepsi și Astra, în Liga 1. Oficialul de 43 de ani nu mai fusese implicat în vreo partidă din luna decembrie, de la meciul PSG - Istanbul Bașakșehir, din grupele UEFA Champions League.
Sebastian Colțescu a lipsit la meciurile din 2021 din cauza unei accidentări, și nu a scandalului din Champions League. Din cauza problemelor medicale, Colțescu nu a putut susține testele medicale alături de ceilalți arbitri, motiv pentru care nu a putut fi delegat la vreo partidă din campionat, în acest an. Colțescu a susținut probele respective pe 20 ianuarie, pe stadionul Dinamo, și le-a trecut cu brio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo