Adus în Serie A în 2019 pentru două milioane de euro, de la FCSB, apărătorul de bandă nu a confirmat, deși inițial se părea că va fi titular indiscutabil.
A fost mai mult rezervă, astfel că în iarnă Lecce a decis să îl împrumute în liga a doua italiană, la Perugia.
Înainte de acest sezon, Benzar a revenit la Lecce, însă nu a reușit să îl convingă pe tehnicianul Eugenio Corini că merită să facă parte din prima echipă. Ca atare, oficialii clubului au încercat să îl vândă. Nu a venit o ofertă concretă în acest sens, astfel că s-a ajuns la varianta împrumutului. Cea mai interesată de serviciile lui s-a dovedit a fi Viitorul, astfel că internaționalul nostru se întoarce la "prima dragoste".
Serie B
Dennis Man, integralist în remiza dintre Parma și Lecce! Ce note a primit românul
19/03/2022 LA 19:45

Viitorul îl poate transfera definitiv pe Benzar

Informația a fost confirmată oficial de conudcerea lui Lecce. Benzar va sosi azi în țară pentru vizita medicală, iar clubul de la malul mării va avea opțiunea unui transfer definitiv la finalul acestei stagiuni.
"Jucătorul va efectua mâine (n.r. marți) vizita medicală la Viitorul, un club important din România, care va avea dreptul să-l transfere definitiv la finalul sezonului", au afirmat oficialii lui Lecce pentru Leccezionale.
Cotat la un milion de euro de siteul de specialitate transfermarkt.de, Benzar va fi cu siguranță un jucător important la Viitorul, formație care a avut un start de sezon mai degrabă modest.
Benzar avea la Lecce un salariu de 45.000 de euro/lună, de 3 ori mai mult decât în perioada petrecută la FCSB. El e sub contract cu formația italiană până în vara lui 2022.
Fotbal
Parma, spre Serie C, după un nou meci groaznic? Man, uitat iar pe banca de rezerve
21/11/2021 LA 15:03
Serie A
Parma lui Man și Mihăilă, distrusă la Lecce! Maresca e ca și demis. Un nume uriaș, favorit să vină
07/11/2021 LA 15:07