Jurnaliștii turci au anunțat în această săptămână că Damjan Djokovic ar fi primul transfer pe care Dan Petrescu îl face la Kayserispor, noua sa echipă. CFR își va pierde astfel unul dintre cei mai constanți jucători, dar oficialii din Gruia par să gestioneze bine situația.
Potrivit Gazetei Sporturilor, Edi Iordănescu i-a convins pe cei din conducere de oportunitatea aducerii lui Lazard Tufegdzic, din prima ligă sârbă.
Mijlocașul ofensiv de 23 de ani traversează un sezon de vis la Spartak Subotica. Are 11 reușite și 8 assisturi în 21 de partide, în actuala stagiune, și CFR vrea să se miște repede, înainte ca alt club cu o forță financiară mai mare să vină cu o ofertă concretă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29

Ofertă de 800.000 de euro a CFR-ului pentru Tufegdzic

Deja oficialii din Gruia au făcut o ofertă de 800.000 de euro, dar momentan sârbii cer un milion de euro. Diferența dintre cerere și ofertă nu e mare, astfel că sunt șanse mari să se ajungă la un numitor comun. Oficialii formației din prima ligă sârbă nu pot ține foarte mult de preț, în condițiile în care lui Lazar îi expiră contractul cu echipa în iunie 2022. Ca atare, din iarnă, el va putea semna din postura de jucător liber de contract, dacă nu va fi transferat acum sau în vară.
Crescut la juniorii Stelei Roșii Belgrad, Lazar Tufegdzic a mai evoluat la FK Bezanija, OFK Belgrad și Sindjelic Bg. Pofta sa de gol și apetența pentru assisturi îl pot transforma într-unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 și poate fi un mare atu al campioanei în lupta pentru titlu.
Dacă va veni pentru un milion de euro, cât cer sârbii, mijlocașul va deveni cel mai scump transfer al CFR-ului din ultimul deceniu. În istoria grupării din Gruia, doar 3 fotbaliști au sosit pe sume mai mari: Fabbiani, Alvaro Pereira și Lars Hirschfeld. Toți au fost aduși în Ardeal la finalul anilor 2000.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34