Cluburile din Liga 1 se confruntă cu o situație imposibilă în perspectiva noului sezon competițional. Actualul sezon a luat sfârșit, fără să se mai dispute meciurile restante din play-off și play-out. Nicio echipă din Liga 1 nu va retrograda direct, iar singurul duel care va mai avea loc va fi cel de baraj dintre Chindia Târgoviște și Mioveni. Partidele sunt programate pe 9 și 12 august, fiind vorba despre un duel în dublă manșă.
Răzvan Burleanu a anunțat că noul sezon este programat, cel puțin pentru moment, să înceapă la data de 22 august, astfel că echipele vor avea parte de o pauză extrem de scurtă. Mai exact, noul sezon va începe la doar 10 zile după barajul pentru Liga 1 Chindia – Mioveni. În cazul în care situația pandemiei de coronavirus din România nu va degenera și mai mult, planurile Federației rămân neschimbate.

Revoluție de modificări în Liga 1, anunțată de Răzvan Burleanu

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat azi, după ședința Comitetului de Urgență, că noul sezon regulat din Liga 1 va avea 30 de etape, cu meciuri tur/retur. 6 echipe vor merge în play-off și vor juca în continuare tur/retur, iar celelalte 10 echipe care merg în play-out vor juca meciurile într-o singură manșă.
La finalul sezonului, ultimele 2 echipe din play-out vor retrograda direct, iar ocupantele locurilor 7 și 8 vor juca un baraj cu locurile 3, respectiv 4 din Liga 2. De asemenea, echipa care termină pe primul loc în play-out va avea șansa să joace un meci de baraj cu echipa din play-off care termină pe ultimul loc de cupă europeană.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36