Sepsi visa la play-off în acest sezon și planul era ca în 2-3 ani echipa să fie o forță de talia CFR-ului, însă stagiunea actuală i-a adus pe conducători cu picioarele pe pământ. Formația are o singură victorie în 11 meciuri, devenind o adevărată "regină" a remizelor (nu mai puțin de 7).
Ajunsă pe locul 12, la 8 puncte de locul 6, ultimul care asigură biletele pentru play-off, formația din Covasna s-a despărțit de Leo Grozavu și acum caută un tehnician cu nume, care să reușească redresarea echipei. S-a vorbit inclusiv de Ladislau Boloni, dar era imposibil de crezut că un tehnician cu un asemenea background va reveni în Liga 1.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
3 CAZURI DE COVID-19 LA FCSB! CINE SUNT JUCĂTORII DIN ECHIPA LUI IORDĂNESCU DEPISTAȚI POZITIV

Gâlcă, negocieri cu Sepsi. Diferență mare între cerere și ofertă

Gazeta Sporturilor anunță, însă, că șefii lui Sepsi i-au făcut în această dimineață o ofertă oficială lui Costel Gâlcă, discuțiile dintre părți accelerându-se în ultimele 24 de ore. Totuși, fostul tehnician de la FCSB (în sezonul 2015-2016 a câștigat titlul, Cupa și Cupa Ligii cu roș-albaștrii), nu pare foarte convins de proiectul de la Sfântu Gheorghe.
În plus, sursa citată notează că antrenorul și-ar fi dorit să-și aducă alături tot stafful tehnic, format din Johann Sandahl (antrenor secund), Dumitru Uzunea (antrenor secund), Ciprian Pruna (preparator), Valentin Covaciu (antrenor de portari) și Morten Bisgaard (analist video). O condiție esențială, pe care conducerea lui Sepsi ezită să o respecte, considerând că întreaga echipă tehnică ar costa mult prea mult.
Ca atare, Gâlcă probabil va spune "pas", iar oficialii din Sfântu Gheorghe vor trebui să se reorienteze. Potrivit informațiilor Eurosport, Mihai Teja ar fi varianta de back-up, în cazul în care fostul mijlocaș declină oferta primită azi.
Gâlcă este liber de contract în acest moment, la finalul stagiunii trecute el despărțindu-se de Vejle. De-a lungul timpului, tehnicianul de 49 de ani le-a mai antrenat pe Almeria B, România U17, Al-Taawoun și Al-Fayha. Marea șansă a carierei lui s-a numit Espanyol, în 2015, după sezonul istoric cu FCSB, catalanii încredințându-i postul de antrenor. A rezistat doar 25 de meciuri la conducerea catalanilor, suferind înfrângeri în aproape jumătate dintre meciurile disputate în La Liga (12).
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11