Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, la un pas să revină în Liga 1 pentru un titlu istoric! Sepsi îl vrea cu orice preț

Cristian Mihală

Publicat 12/03/2021 la 08:42 GMT+2

Dan Petrescu are șanse mari să revină în Liga 1 din vară pentru a se lupta din nou la titlu. Sepsi Sfântu Gheorghe vrea să treacă la următorul nivel și i-a făcut o ofertă extrem de atractivă "Bursucului".

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Plecat de la Kayserispor după doar 8 meciuri, Dan Petrescu a stârnit interesul mai multor formații din Liga 1 care visează să calce pe urmele Unirii Urziceni. A fost mai întâi o ofertă de la Voluntari, dar se pare că tehnicianul nu crede în proiect. În schimb, șefii lui Sepsi sunt aproape să îl convingă să preia echipa din vară, anunță gsp.ro.
Formația din Sfântu Gheorghe e pe locul 4 în acest moment în Liga 1 și nu poate pierde, în mod normal, play-off-ul. Ambițiile oficialilor sunt mari, aceștia dorind ca de la anul să se lupte la titlu. Iar Dan Petrescu e antrenorul care poate să o ducă pe formația covăsneană la un alt nivel.
Potrivit sursei citate, conducerea lui Sepsi a vorbit mult cu "SuperDan" în ultimele zile, iar proiectul prezentat e unul ambițios și fezabil. Sepsi e una din puținele formații din Liga 1 fără datorii și care își plătește salariile la timp. Ambițiile sunt mari, Dan Petrescu va avea mână liberă la transferuri, iar salariu e unul extrem de competitiv pentru fotbalul românesc.
Fostul mare internațional a dat de principiu un răspuns afirmativ, cu mențiunea că prioritară rămâne o ofertă din "afară". Astfel, dacă Petrescu nu va primi un salariu excelent din străinătate, sunt șanse imense ca Petrescu să revină în iarbă în Liga 1 și să o ducă pe Sepsi spre un titlu istoric. Formația din Sfântu Gheorghe a promovat în 2017 pe prima scenă a fotbalului românesc, dar a devenit deja un pol de putere, fiind o formație care luptă an de an pentru play-off. Acum, obiectivele sunt mai îndrăznețe, iar "SuperDan" poate fi arhitectul din spatele unei noi performanțe istorice.

Dan Petrescu visează să fie campion cu 3 echipe diferite

Dan Petrescu se află fără angajament, dar recunoaște că "nu a luat pauză de la meciuri". Într-un interviu oferit pentru sport.ro, "Bursucul" a dezvăluit că își dorește să revină în Liga 1, acolo unde a cucerit 4 titluri de campion: 1 cu Unirea Urziceni (2009) și 3 cu CFR Cluj ( 2018, 2019, 2020).
Petrescu visează să devină campion al României cu 3 echipe diferite, record unic în istoria fotbalului nostru/
"Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câștigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc 'foamea' cumva. Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite", a spus Dan Petrescu, pentru sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo