Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

DDB jubilează după ce Șerdean a fost înlăturat de la conducere și anunță ce urmează pentru Dinamo

Irina Aldea

Actualizat 22/01/2021 la 14:26 GMT+2

FC Dinamo a anunţat, joi, încetarea raporturilor contractuale cu preşedintele executiv Dorin Şerdean. Ultrașii din DDB sunt în culmea fericirii după această decizie și anunță ce urmează pentru clubul din "Ștefan cel Mare".

Fanii lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a emis azi un comunicat prin care anunță că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la serviciu în ultimele 30 de zile. Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat această decizie a participat și Șerdean.
După cum au evoluat lucrurile în ultimele zile era tot mai evident că Șerdean are zilele numărate la club. Luni, în urma unei ședințe a Consiliului de Administrație acestuia i-a fost retras dreptul de semnătură, atât pe plan sportiv, cât și în relația cu băncile. Astăzi, supoterii au câștigat o luptă uriașă pentru putere. L-au înlăturat din conducerea clubului pe Dorin Șerdean și îi transmit lui Pablo Cortacero că nu se vor opri aici.

DDB, în culmea fericirii după ce a scăpat de Dorin Șerdean! Comunicatul ultrașilor

"AM MAI SCĂPAT DE UN SĂPAȘ!
Veștile bune nu sunt numai despre cei care își prelungesc contractele în urma negocierilor cu DDB, ci și despre cei de care ne despărțim cu bucurie. Ultimul dat afară din club este Dorin Pavel Șerdean, cel care anunța ieri cu surle și trâmbițe că are un plan B de investiții pentru ”săptămânile și Paștele proxime”.
Astăzi, 21 ianuarie 2021, Clublul FC Dinamo București, prin vocea președintelui Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, a anunțat încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean. Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți.
La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean. Implicarea suporterilor, reprezentați prin boardul DDB, este esențială pentru salvarea clubului. Am început curățenia și o vom duce până la capăt. Șerdean, mâna dreaptă a paravanului Cortacero, a contribuit prin tot ce a făcut la împingerea clubului către faliment.
Am intervenit la timp pentru a-i opri pe cei care urmăresc distrugerea lui Dinamo, dar bătălia nu se oprește aici. Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toți cei ascunși în spatele acestui plan diabolic, indiferent de numele lor. TĂVĂLUGUL DDB NU MAI POATE FI STĂVILIT!", se arată în comunicatul emis de DDB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo