Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Haruț a fost prezentat la FCSB! Prima reacție în tricoul roș-albaștrilor + ce număr va purta

Irina Aldea

Publicat 06/02/2021 la 13:55 GMT+2

După o primă tentativă ratată de a semna cu FCSB, din cauza unor clauze în contract, Denis Haruț a ajuns până la urmă în trupa antrenată de Toni Petrea. Azi a fost prezentat oficial la echipă.

Denis Haruț

Credit imagine: facebook

În vârstă de 21 de ani, Denis Haruț a fost în sfârșit transferat de FCSB de la FC Botoșani. Fundașul a fost azi prezentat oficial la echipă. Haruţ a luat numărul lui Rădoi la FCSB, 6. "Bine ai venit, Denis Haruţ! FCSB anunţă transferul lui Denis Haruţ, de la Fotbal Club Botoşani.
Fundaşul în vârstă de 21 de ani, care a efectuat deja vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 6. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru", se arată în comunicatul celor de la FCSB. Liderul Ligii 1 a plătit 661.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruţ celor de la FC Botoşani şi a fost de acord să cedeze 20% dintr-un viitor transfer.

Denis Haruț, prezentat oficial la FCSB

"Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea şi sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate şi îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară", a spus Denis Haruţ după ce a semnat oficial contractul cu roș-albaștrii.
Fundașul adus de la FC Botoșani a refuzat în urmă cu câteva săptămâni transferul la FCSB, deoarece clubul bucureștean i-a propus să semneze două contracte, unul pe cinci ani şi altul, în prelungirea primului, pe doi ani. În vârstă de 21 de ani, Haruţ nu a fost de acord, fiind de părere că perioada pe care ar semna este mult prea lungă. Haruț a fost format la ACS Poli Timişoara, fiind achziţionat de FC Botoşani în vara anului 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo