În vârstă de 21 de ani, Denis Haruț a fost în sfârșit transferat de FCSB de la FC Botoșani. Fundașul a fost azi prezentat oficial la echipă. Haruţ a luat numărul lui Rădoi la FCSB, 6. "Bine ai venit, Denis Haruţ! FCSB anunţă transferul lui Denis Haruţ, de la Fotbal Club Botoşani.
Fundaşul în vârstă de 21 de ani, care a efectuat deja vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 6. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru", se arată în comunicatul celor de la FCSB. Liderul Ligii 1 a plătit 661.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruţ celor de la FC Botoşani şi a fost de acord să cedeze 20% dintr-un viitor transfer.

Denis Haruț, prezentat oficial la FCSB

Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46
"Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea şi sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate şi îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară", a spus Denis Haruţ după ce a semnat oficial contractul cu roș-albaștrii.
Fundașul adus de la FC Botoșani a refuzat în urmă cu câteva săptămâni transferul la FCSB, deoarece clubul bucureștean i-a propus să semneze două contracte, unul pe cinci ani şi altul, în prelungirea primului, pe doi ani. În vârstă de 21 de ani, Haruţ nu a fost de acord, fiind de părere că perioada pe care ar semna este mult prea lungă. Haruț a fost format la ACS Poli Timişoara, fiind achziţionat de FC Botoşani în vara anului 2019.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45