FCSB continuă să își facă un lot din fotbaliști tineri, de mare perspectivă, care peste câțiva ani să fie transferați pe sume piperate în Vest. Deocamdată, nu s-a dat vreun tun financiar important, deși s-a vorbit de interes pentru Man, Moruțan sau Olaru.

Chiar și așa, oficialii din Berceni au bătut palma cu Botoșani pentru o sumă impresionantă pentru Liga 1, pentru aducerea lui Haruț. Negocierile sunt mai vechi, dar acum s-a ajuns la un acord total, lucru confirmat de conducerea moldavă.

Romanian Liga I
A înscris în poarta Realului în Champions League, iar astăzi a semnat cu Academica Clinceni
ACUM 14 ORE

"Ne-am înțeles, în linii mari, a rămas ca cei de la club să parafeze documentele", a spus Iftime pentru gsp.ro.

600.000 de euro, suma plătită de FCSB pentru Haruț

Conducerea FCSB era inițial dispusă să ofere 500.000 de euro pentru apărătorul de la Botoșani. În cele din urmă, roș-albaștrii au supralicitat, văzând că oficialii grupării moldave sunt reticenți să renunțe la fotbalist pentru această sumă.

Ca atare, s-a ajuns la un acord pentru 600.000 de euro, Botoșani urmând a păstra și un procent dintr-un viitor transfer (se vorbește de 20%).

Haruț poate juca în banda dreaptă a apărării, dar și în centru. În condițiile în care Crețu a avut prestații bune în flanc, probabil că Toni Petrea îi va găsi un loc în primul "11" lângă Cristea. În acest context, Miron ar urma să fie sacrificat.

Jucătorul de la Botoșani este al doilea transfer al FCSB în această iarnă, după Radunovic, de la Astra.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Romanian Liga I
Darius Olaru, aproape de Premier League! Ce sumă ar putea încasa FCSB în schimbul mijlocașului
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Mesajul emoționant postat de Juan Camara după plecarea de la Dinamo: ”Nu mi-am imaginat așa ceva!”
ACUM 21 ORE