FCSB continuă să își facă un lot din fotbaliști tineri, de mare perspectivă, care peste câțiva ani să fie transferați pe sume piperate în Vest. Deocamdată, nu s-a dat vreun tun financiar important, deși s-a vorbit de interes pentru Man, Moruțan sau Olaru.
Chiar și așa, oficialii din Berceni au bătut palma cu Botoșani pentru o sumă impresionantă pentru Liga 1, pentru aducerea lui Haruț. Negocierile sunt mai vechi, dar acum s-a ajuns la un acord total, lucru confirmat de conducerea moldavă.
"Ne-am înțeles, în linii mari, a rămas ca cei de la club să parafeze documentele", a spus Iftime pentru gsp.ro.
Romanian Liga I
FCSB ar fi anunțat FRF că nu se poate prezenta la meciul cu Voluntari. Meci pierdut la masa verde
ACUM 4 ORE

600.000 de euro, suma plătită de FCSB pentru Haruț

Conducerea FCSB era inițial dispusă să ofere 500.000 de euro pentru apărătorul de la Botoșani. În cele din urmă, roș-albaștrii au supralicitat, văzând că oficialii grupării moldave sunt reticenți să renunțe la fotbalist pentru această sumă.
Ca atare, s-a ajuns la un acord pentru 600.000 de euro, Botoșani urmând a păstra și un procent dintr-un viitor transfer (se vorbește de 20%).
Haruț poate juca în banda dreaptă a apărării, dar și în centru. În condițiile în care Crețu a avut prestații bune în flanc, probabil că Toni Petrea îi va găsi un loc în primul "11" lângă Cristea. În acest context, Miron ar urma să fie sacrificat.
Jucătorul de la Botoșani este al doilea transfer al FCSB în această iarnă, după Radunovic, de la Astra.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
23/10/2021 LA 11:42