Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Fabbrini spre CFR Cluj? Edi Iordănescu și-l dorește, însă situația este complicată

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/01/2021 la 10:00 GMT+2

Diego Fabbrini este dorit la CFR Cluj. Cum nu a mai fost plătit de aproape patru luni, italianul vrea să o părăsească pe Dinamo.

Diego Fabbrini, mijlocașul lui Dinamo

Credit imagine: Getty Images

Fabbrini, în vârstă de 30 de ani, este dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj. Italianul nu a fost prezent la reunirea lotului și a anunțat că va veni direct luni la Săftica. Totuși, el vrea să plece de la Dinamo, acolo unde jucătorii nu mai sunt plătiți de luni bune.
Evoluțiile lui Fabbrini din finalul anului au impresionat iar CFR a pus ochii pe italian. Conform surselor Eurosport, Dinamo este hotărâtă să obțină bani pe Fabbrini, ceea ce complică situația. Astfel, oficailii dinamoviști for să plătească măcar o parte din restanțele salariale pentru ca italianul să nu poată depune memoriu pentru a rămâne liber de contract.

Situație dramatică la Dinamo

Astăzi expiră termenul oferit de jucători lui Pablo Cortacero pentru a livra banii promiși. Spaniolul le promisese și suporterilor că va livra cinci milioane de euro până pe 31 decembrie și a fost de acord să semneze un memoriu prin care ar ceda acțiunile pe un leu dacă nu se va ține de cuvânt.
A trecut termenul limită, banii nu au fost livrați, iar Cortacero nu este de găsit. El a fugit din țară fără să semneze memoriul păcălindu-i astfel din nou pe fani, care sunt furioși. Membrii ”Doar Dinamo București”, cei care dețin 20% din acțiuni, au promis că vor investi peste un milion de euro la echipă în 2021, însă această sumă este departe de a fi suficientă pentru ca Dinamo să meargă mai departe.
Mai mult, Dinamo nu are în acest moment fonduri nici măcar pentru testele COVID-19, fără de care nu vor putea fi programați în Liga 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo