Olimpiu Moruțan a impresionat la FCSB în actualul sezon și a ajuns pe radarul mai multor echipe, cele mai multe din Europa. Impresarul mijlocașului, Florin Vulturar, a dezvăluit că există mai multe discuții, la ora actuală, cu două cluburi din Serie A. De asemenea, impresarul a spus la începutul acestei luni că FCSB a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan.
O eventuală plecare a lui Olimpiu Moruțan de la FCSB nu mai e o iluzie. De curând, Florin Vulturar, impresarul internaționalului român, a dezvăluit că e în tratative cu două echipe din Italia și vorbește despre transferul fotbalistului de la FCSB. Vulturar a precizat că bucureștenii au refuzat deja o ofertă pentru Moruţan.

Olimpiu Moruțan, foarte aproape de plecarea de la FCSB

Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
ACUM 18 ORE
Acum, Olimpiu Moruţan are posibilitatea de a pleca de la FCSB. Inter este una dintre echipele despre care s-a scris că este interesată de Olimpiu Moruţan: "Moruțan a crescut enorm. Da, cred că poate ajunge într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut, de exemplu, cum fostul său coechipier, Dennis Man, s-a integrat foarte repede.
Vă pot spune doar că discutăm cu două cluburi din Italia. Intermediarul de acolo, Federico Pastorello, discută cu două cluburi, dar nu vă pot dezvălui numele lor. În ultimele zile, a existat un interes mare pentru băiat și din Spania, dar vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus Vulturar, pentru fcinter1908.it.
FCSB i-a fixat un preț de 20 de milioane de euro lui Olimpiu Moruțan. Dacă transferul s-ar realiza în schimbul unei sume apropiate de pretențiile bucureștenilor, Moruțan ar deveni cel mai scump fotbalist român plecat din Liga 1. Recordul este deținut deocamdată de Dennis Man, pe care Parma a plătit în iarnă 13 milioane de euro.
Turkish Süper Lig
Șumudică, declarații dure înainte de meciul cu Galatasaray! Ce îl nemulțumește în Turcia
24/11/2021 LA 18:00
Turkish Süper Lig
FCSB încasează o nouă sumă de bani pentru Moruțan! Ce a reușit românul în tricoul lui Galatasaray
22/11/2021 LA 15:12