Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După ce varianta Mutu a picat, Edi Iordănescu este noul favorit să preia banca CFR-ului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/12/2020 la 15:53 GMT+2

Edi Iordănescu este foarte aproape să devină noul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan

Credit imagine: Eurosport

Adrian Mutu a fost prima variantă pe lista CFR-ului pentru banca tehnică, însă în cele din urmă selecționerul naționalei de tineret a ieșit din ecuație.
Acum, conform surselor Eurosport, Edi Iordănescu este noul favorit să preia banca CFR-ului. El va sosi mâine la Cluj pentru discuții cu oficialii clubului iar totul se va finaliza în următoarele zile, urmând ca anunțul oficial să apară în curând.

Varianta Mutu a picat

La doar o zi după despărțirea de "Super Dan", CFR părea că va numi succesorul acestuia. Adrian Mutu e bun prieten cu acționarul majoritar al campioanei, iar acesta i-a propus să vină la echipă încă de acum o lună, când "Bursucul" a dat primele semne că vrea să plece. Ulterior, Petrescu a rămas, dar după eliminarea din Cupa României paharul s-a umplut pentru fostul fundaș dreapta. Tehnicianul care a scris istorie pentru gruparea ardeleană pierduse și vestiarul, astfel că s-a ajuns la o despărțire amiabilă.
Mutu a fost contactat din nou și părțile se puseseră de acord, în mare, asupra viitoarei colaborări. Doar că, după multe discuții cu apropiații și cu cei din conducere, patronul clujenilor a dat înapoi și i-a transmis lui Mutu că negocierile vor fi sistate, anunță Gazeta Sporturilor. Din câte se pare, o influență mare a avut Ștefan Gadola, acționarul minoritar al clubului. Acesta a explicat argumentat că "Briliantul" are mult prea puțină experiență astfel încât să gestioneze un vestiar plin cu jucători în vârstă și cu personalitate. Chiar dacă e posibil să fie un antrenor de perspectivă, fostul internațional al lui Chelsea sau Fiorentina nu a demonstrat nimic în această meserie, încă, astfel că CFR și-ar fi asumat un risc imens.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo