FCSB a rezolvat deja prima mutare din această iarnă. Clubul "roș-albastru" s-a înțeles cu Astra Giurgiu pentru transferul fundașului stânga Risto Radunovic (28 de ani). FCSB va plăti 400.000 de euro pentru internaționalul muntenegrean.
Pe lângă Radunovic, oficialii FCSB-ului au mai pus ochii pe alți 3 fotbaliști din Liga 1. Cu siguranță, cel mai răsunător nume este Dumitru Cardozo (29 de ani). Golgheterul lui Gaz Metan Mediaș va intra în ultimele 6 luni de contract, iar FCSB pregătește deja masa negocierilor. În mod normal, medieșenii vor cere o sumă modică, cuprinsp între 150.000 și 200.000 euro, pentru a nu risca să-l piardă gratis în iarnă pe al 3-lea golgheter al Ligii 1.
Cu 15 selecții și 3 goluri la naționalele de tineret ale Italiei, Cardozo ar fi al 7-lea jucător transferat în istoria recentă de FCSB de la Gaz Metan. Atacantul de 29 de ani ar urma să devină titularul din faza ofensivă a "roș-albaștrilor", după ce Sergiu Buș și Alexandriu Buziuc n-au impresionat.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

FCSB, pregătită de iarnă! Lista de transferuri a "roș-albaștrilor"

Denis Haruț, fundașul dreapta de la FC Botoșani, este alt jucător dorit de FCSB în iarnă și pentru care clubul bucureștean ar trebui să scoată din conturi o sumă consistentă.
Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu îl va lăsa să plece pe internaționalul de tineret pe o sumă mai mică de 1 milion de euro. Din acest motiv, FCSB ar putea amâna mutarea pentru vara viitoare când ar putea beneficia de un buget mai mare, alimentat din bonusurile pentru câștigarea campionatului și calificarea în grupele unei cupe europene.
Există și varianta în care FCSB nu va avea răbdare până în vară pentru transferul unui fundaș dreapta. "Roș-albaștrii" au găsit deja soluția de rezervă: Georgi Pashov, jucătorul Academicii Clinceni. În cazul apărătorului bulgar, negocierile ar trebui să decurgă mult mai ușor, ținând cont de relația bună dintre FCSB și clubul ilfovean.
Indiferent de numele fundașului dreapta care va ajunge le FCSB, el va avea o concurență puternică pentru postul de titular. La ora actuală, Toni Petrea îi mai are la dispoziție pe postul respectiv pe Valentin Crețu și Gabi Enache.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20