FCSB are de departe cea mai puternică ofensivă din campionat, marcând de peste două ori mai mult decât Craiova, ocupanta locului secund (31 vs 14). Chiar și așa, randamentul lui Sergiu Buș și Buziuc nu a fost la nivelul așteptărilor, forța din atac fiind dată de prestațiile impresionante ale lui Man și Tănase (fiecare are câte 9 reușite).
În acest context, conducerea clubului din Berceni vrea neapărat întăriri pe postul de atacant central, iar Dumitru Cardoso este alesul, anunță Gazeta Sporturilor.
Fotbalistul cu cetățenie italiană, care a evoluat și pentru Napoli, este o mai veche țintă a roș-albaștrilor. Ultima oară, echipa antrenată acum de Toni Petrea l-a dorit pe vârf în iarna trecută. Nu s-a ajuns la un numitor comun, iar în vară FCSB l-a luat pe coechipierul acestuia, Sergiu Buș, din postura de jucător liber de contract.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48

Transferul lui Cardoso la FCSB, ușor de făcut

Transferul lui Cardoso în această iarnă va fi destul de ușor de realizat, în contextul în care acesta intră în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan. Clubul a încercat să îi propună prelungirea înțelegerii, dar fotbalistul de 29 de ani a refuzat. Ca atare, pentru a nu îl pierde gratis în iunie, oficialii medieșenilor sunt obligați să se așeze la masa negocierilor. Probabil pretențiile financiare nu vor fi mari - 150.000-200.000 euro -, astfel că sunt șanse mari să se ajungă la un acord.
Dumitru Cardoso este în acest moment al 3-lea golgheter al campionatului, cu 6 reușite, după Man și Tănase.
Cu 15 selecții și 3 goluri la naționalele Under ale Italiei, vârful ar fi al 7-lea jucător transferat în istoria recentă de FCSB de la Gaz Metan.
500.000 de euro este cota de piață a vârfului de 29 de ani, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32