Rămas recent fără echipă, după încheierea contractului cu Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu ar putea reveni în fotbal chiar la o echipă din playoff-ul Ligii 1. Potrivit Gazetei Sporturilor, Iordănescu Jr ar putea deveni succesorul lui Bogdan Andone pe banca tehnică a formației giurgiuvene.
Aflat la cârma Astrei din toamna anului trecut, Andone s-a aflat aproape de demitere în urmă cu 4 luni, după o serie de rezultate slabe. În cele din urmă, echipa din Giurgiu a obținut calificarea în playoff, iar fostul tehnician de la FCSB și-a păstrat postul. Contractul lui Andone va expira în această vară, moment în care oficialii Astrei l-ar putea aduce pe Iordănescu Jr.
Edi a mai antrenat-o pe Astra și în sezonul 2017/2018, la finalul căruia trupa giurgiuveană a încheiat pe locul 5 în playoff-ul Ligii 1.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Iordănescu ar putea primi un nou contract la Gaz Metan

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan după un sezon petrecut la formația medieșeană. Deși mai avea contract până pe 30 iunie, tehnicianul de 41 de ani a decis să nu mai revină la antrenamente și, în același, să nu mai încaseze ultimul salariu.
Gaz Metan e în insolvență, însă oficialii medieșeni au dat lovitura anul trecut, reușind să îl convingă pe unul dintre cei mai curtați antrenori români, Edi Iordănescu. Lucrurile nu au evoluat deloc așa cum se aștepta tehnicianul, astfel că acesta a dorit să plece de la club încă din iarnă, când a negociat intens cu Mihai Rotaru trecerea la Craiova.
După plecarea lui Pițurcă, Edi a fost văzut candidatul ideal pentru a prelua echipa din Bănie, dar clauza de 200.000 de euro existentă în contractul cu ardelenii a blocat mutarea.
În urmă cu o săptămână, DigiSport a informat că oficialii medieșeni îi pregătesc o nouă ofertă, la care antrenorul va trebui să răspundă cât mai repede. Pentru ca Edi să accepte noua înțelegere, conducerea clubului va fi nevoită să stabilească un buget consistent, care să-i ofere șansa lui Gaz Metan să se lupte la primele locuri.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11