În ultimele 3 întâlniri directe cu formaţia din Copou, ardelenii nu obţinuseră vreo victorie. Dimpotrivă, au pierdut de două ori la Iaşi (o dată chiar săptămâna trecută, în Cupă) şi au obţinut o remiză, pe teren propriu. Acum, trupa din Gruia venea după o perioadă foarte grea, cu o singură victorie în ultimele 8 partide în toate competiţiile (5 înfrângeri), astfel că disputa de azi se anunţa foarte grea.
Dar pariul conducerii clujene pare a fi unul câştigător. Dan Petrescu pierduse vestiarul, astfel că s-a ajuns la soluţia despărţirii, iar pe banca CFR-ului a luat loc, pentru prima oară, Edi Iordănescu.
Sub comanda sa, echipa a arătat mult mai pozitivă, mult mai preocupată de a ataca, astfel că victoria a venit firesc. CFR a dominat de la un cap la altul partida, dar a avut şi şansa să marcheze repede şi să îşi facă misiunea uşoară. Ciprian Deac rămâne poate cel mai important jucător al echipei, el semnând dubla în partida de azi. După ce în minutul 14 a marcat din pasa decisivă a lui Rondon, în minutul 78 a înscris din penalty.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
IERI LA 05:50
CFR se menţine pe locul 3 în clasament, la 6 lungimi distanţă de liderul FCSB. De partea cealaltă, Poli Iaşi e într-o situaţie dezastruoasă: a coborât pe 14, cu un egal şi 5 înfrângeri în ultimele 6 partide.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03