Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"A fost sau nu penalty?". Man a dezvăluit ce s-a întâmplat la faza controversată din FCSB - Dinamo

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/10/2020 la 12:40 GMT+3

Dennis Man s-a aflat în prim-plan în derby-ul FCSB - Dinamo din weekend, câștigat de echipa sa cu 3-2.

Dennis Man, atacantul celor de la FCSB

Credit imagine: Getty Images

Golul victoriei a fost înscris din penalty, după o fază care a generat multe controverse. Man a fost cel care a căzut în careu după un duel cu Isma Lopez, în urma căruia arbitrul Radu Petrescu l-a eliminat pe fundașul "câinilor".
Au existat multe discuții după meciul de pe Arena Națională. Pe reluări se vede cum Isma Lopez respinge mingea, fără să-l lovească pe Man cu piciorul. Totuși, s-a adus în discuție posibilitatea unei împingeri cu brațul în momentul în care atacantul FCSB-ului se afla în aer, lucru care ar fi dus la căderea lui în fața porții.
De notat este că Radu Petrescu a dictat penalty la sfatul tușierului de pe acea parte a terenului. Inițial, centralul lăsase jocul să continue.

Man a explicat ce s-a întâmplat la faza penalty-ului controversat din FCSB - Dinamo 3-2

Aflat la naționala U21 a României pentru meciurile cu Ucraina U21 și Malta U21, din preliminariile Campionatului European de tineret, Dennis Man a fost de acord să vorbească despre faza "sensibilă" în urma căreia FCSB a obținut victoria în fața marii rivale.
"Sincer, am văzut reluările și am văzut că el a atins mingea, dar nu cădeam dacă nu aș fi fost dezechilibrat. Au fost discuții, dar eu nu am urmărit să simulez, așa s-a întâmplat. În cele din urmă, mă bucur că am reușit să câștigăm.", a declarat Dennis Man, pentru FRF.ro.
Man a început excelent noul sezon. El a reușit două hattrick-uri într-un interval de 3 zile, înainte să fie infectat cu Covid-19. Mai întâi cu Backa Topola, în preliminariile Europa League, apoi împotriva lui FC Argeș, în campionat.

Man a început excelent noul sezon, la FCSB

Tânărul atacant al "roș-albaștrilor" și-a revenit între timp și a contribuit la victoria în fața lui Dinamo.
"Cred că e cel mai bun început de sezon pentru mine. Am început foarte bine, am înscris mult, mă bucur că am reușite, mă bucur că reușesc să ajut echipa, atât la FCSB, cât și la națională.
Sper să rămân sănătos și să continui pe acest drum. Nu știu dacă e vreun secret, fac ce făceam și până acum.", a mai spus atacantul FCSB-ului.
Pentru naționala U21 a României, pregătită de Adrian Mutu, urmează două meciuri extrem de importante din perspectiva calificării la Campionatul European. "Tricolorii mici" vor juca în Ucraina, pe 9 octombrie, apoi vor primi vizia Maltei, pe 13 octombrie. România U21 va încheia campania de calificare pe 17 noiembrie, pe teren propriu, în compania liderului Danemarca U21.
Andrei Vlad, Darius Olaru, Dennis Man și Olimpiu Moruțan sunt cei patru jucători de la FCSB convocați de Mutu la naționala de tineret pentru următoarele două meciuri.

Clasamentul din grupa României U21 din preliminariile Campionatului European:

  • 1. Danemarca U21 19p (7 meciuri)
  • 2. România U21 16p (7 meciuri)
  • 3. Ucraina U21 7p (6 meciuri)
  • 4. Finlanda U21 7p (7 meciuri)
  • 5. Irlanda de Nord U21 6p (7 meciuri)
  • 6. Malta U21 1p (6 meciuri)

Lotul României U21 pentru meciurile cu Ucraina și Malta din preliminariile Campionatului European de tineret:

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iași), Marian Aioani (Chindia Târgoviște)
  • Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Radu Drăgușin (Juventus Torino / Italia)
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Tudor Băluță (Brighton / Anglia), Cătălin Itu (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), George Cîmpanu (FC Botoșani), Denis Drăguș (Crotone / Italia); Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB)
  • Atacanți: Louis Munteanu (ACF Fiorentina / Italia), George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo