După ce acum două săptămâni au făcut doar egal contra covăsnenilor, în ultima partidă a sezonului regulat, trupa lui Toni Petrea a avut din nou probleme împotriva aceluiași adversar. De altfel, Sepsi a început să fie o sperietoare pentru FCSB, formația din Berceni având doar 4 victorii în ultimele 8 partide cu formația din Sfântu Gheorghe.
Azi, roș-albaștrii au arătat în multe momente jenant, fiind departe de pretențiile unui club care vrea să se lupte la titlu. Fără idei de la mijloc în sus, gazdele au avut în portarul Vlad unul dintre cei mai buni jucători.

Octavian Popescu, gol în FCSB - Sepsi 1-2

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Mult mai organizată, Sepsi a deschis scorul prin Petrila, în minutul 28. După ce Radunovic, Vînă și Cristea au fost introduși pe teren de stafful tehnic al FCSB-ului, echipa nu a arătat așa cum și-ar fi dorit antrenorul, jocul fiind la fel de lipsit de idei.
Totuși, gazdele au reușit egalarea prin Octavian Popescu, puștiul fiind servit excelent de Moruțan. Fără gol din ianuarie, tânărul jucător de la FCSB are două goluri în ultima săptămână, semn că a trecut peste perioada mai puțin fastă. Totuși, reușita sa nu a dat semnalul revirimentului în această seară. Mitrea a stabilit scorul final, punctând în minutul 81.
FCSB nu profită, astfel, de înfrângerea CFR-ului contra Craiovei și are un singur punct în fața campioanei. Oltenii ar putea reveni și ei în lupta la titlu, chiar dacă au început play-off-ul cu două remize. În acest moment, trupa de pe Oblemenco e la doar 4 puncte distanță de echipa din Berceni, care, dacă Tănase prinde o zi mai slabă, are reale dificultăți să își creeze ocazii și să înscrie.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11