Florin Tănase a demonstrat încă o dată că este omul-cheie de la FCSB. Mijlocașul de 26 de ani a deschis scorul în derby-ul cu CFR Cluj, care ar putea decide titlul în Liga 1.
În minutul 17 al meciului de la Giurgiu, căpitanul "roș-albaștrilor" a căzut în careu după un duel cu Andrei Burcă. Arbitrul Radu Petrescu a acordat lovitură de la 11 metri, iar Tănase și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu o execuție inedită. Internaționalul român s-a oprit de două ori înainte să șuteze și l-a învins pe Arlauskis cu un șut plasat în dreapta portarului lituanian.

Florin Tănase a stabilit un nou record în istoria FCSB-ului

Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
ACUM 13 ORE
Grație reușitei din această seară, Florin Tănase a ajuns la 22 de goluri marcate în sezonul curent din Liga 1 (19 în sezonul regulat și 3 în playoff) și a stabilit un nou record. Mijlocașul de 26 de ani a devenit jucătorul care înscrie cele mai multe goluri într-un singur sezon în tricoul lui FCSB (după 2003, când s-a produs "ruptura" dintre FCSB și Steaua).
Până în această seară, recordul respectiv era împărțit de Claudiu Răducanu (sezonul 2002/2003) și Raul Rusescu (2012/2013), cu câte 21 de goluri.
Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, după ce clubul bucureștean le-a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Viitorul Constanța. Contractul mijlocașului ofensiv expiră în 2023. În prezent, Tănase este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20