FC Argeș - FCSB a fost o partidă marcată de multă tensiune, iar golul marcat în prelungiri de formația din Berceni a inflamat și mai mult spiritele.
Ca atare, am asistat la scene desprinse din epoca de piatră, gazdele comportându-se total iresponsabil. Astfel, căpitanul lui FC Argeș, Ionuț Șeban, l-a pălmuit chiar pe teren pe Florin Tănase, care apoi a fost victima altui moment violent.

Florin Tănase, lovit de preparatorul fizic de la FC Argeș

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Ajuns la vestiare, fotbalistul formației de pe locul secund a vrut să se întoarcă pe teren, pentru a sărbători cu fanii. Moment în care a fost "interpelat" de George Neagu, preparatorul fizic al gazdelor, care l-a lovit cu piciorul în spate. Incidentul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, iar preparatorul a confirmat la rândul său conflictul.
"Știu că orice spun acum o să se interpreteze, dar nu caut să-mi reglez lucrurile în presă. A fost o contrareacție la tot ce s-a întâmplat de-a lungul jocului și probabil și frustrarea că am luat gol în ultimul minut m-au făcut să am o reacție, dar a fost o altercație și atât, ceea ce se întâmplă la fotbal. Nu cred că se ajunge atât de departe (n.r. să i se facă dosar penal), a fost o altercație care s-a oprit la timp și nu cred că e cazul să se meargă mai departe", a spus Neagu pentru ProSport.
Cum Florin Tănase nu a făcut plângere la poliție, Neagu nu va fi cercetat de organele abilitate.
Fost jucător mediocru - a evoluat la Curtea de Argeș - Neagu a înțeles la timp că nu are viitor în fotbal pe teren și a devenit preparator fizic. Anterior a fost în staffurile lui Hermannstadt, Dunărea Călărași, Dinamo și Astra.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58