Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Popescu a declarat că i-a fost rușine după eliminarea echipelor românești din Conference League

Nicu Savin

Publicat 30/07/2021 la 23:42 GMT+3

Gică Popescu a declarat că s-a simțit rușinat după ce toate cele 3 echipe românești din Conference League au fost eliminate ieri din turul doi preliminar.

Gică Popescu

Credit imagine: Eurosport

Fotbalul românesc traversează o criză fără precedent, iar rezultatele arată cu vârf și îndesat acest lucru. Echipa națională a suferit înfrângeri incredibile în ultima perioadă, în fașa unor formații cu care defila în urmă cu 20 de ani, dar nici echipele de club nu mai reușesc să performeze la nivel european.
În afară de CFR Cluj, care în ultimii ani a ținut steagul sus în Europa, nicio echipă nu mai reușește să bifeze rezultate notabile în competițiile europene. Dacă atunci când formațiile noastre întâlnesc adversari mult mia bine cotați nici nu mai avem speranțe la eventuale surprize, în ultimele sezoane s-au înmulțit înfrângerile contra unor echipe anonime, provenite din țări care nu înseamnă nimic în fotbalul de pe bătrânul continent.

Gică Popescu: "Mi-e teamă de ce e mai rău"

FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf.Gheorhghe au fost protagonistele uneia dintre cele mai negre zile din istoria fotbalului românesc, fiind eliminate în turul secund al Conference League ce adversari modești.
Gică Popescu a vorbit și el despre dezastrul înregistrat ieri de echipele românești, iar președintele Farului a recunoscut că s-a simțit rușinat, menționând și că nu poate fi vorba despre un accident.
"Este o zi neagră, am pierdut contra unor echipe din țări aparent inexistente pe harta fotbalului. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie.
E o rușine, asta am simțit, rușine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate 3?", a declarat Gică Popescu, citat de digisport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo