Fotbalul românesc traversează o criză fără precedent, iar rezultatele arată cu vârf și îndesat acest lucru. Echipa națională a suferit înfrângeri incredibile în ultima perioadă, în fașa unor formații cu care defila în urmă cu 20 de ani, dar nici echipele de club nu mai reușesc să performeze la nivel european.
În afară de CFR Cluj, care în ultimii ani a ținut steagul sus în Europa, nicio echipă nu mai reușește să bifeze rezultate notabile în competițiile europene. Dacă atunci când formațiile noastre întâlnesc adversari mult mia bine cotați nici nu mai avem speranțe la eventuale surprize, în ultimele sezoane s-au înmulțit înfrângerile contra unor echipe anonime, provenite din țări care nu înseamnă nimic în fotbalul de pe bătrânul continent.

Gică Popescu: "Mi-e teamă de ce e mai rău"

Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58
FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf.Gheorhghe au fost protagonistele uneia dintre cele mai negre zile din istoria fotbalului românesc, fiind eliminate în turul secund al Conference League ce adversari modești.
Gică Popescu a vorbit și el despre dezastrul înregistrat ieri de echipele românești, iar președintele Farului a recunoscut că s-a simțit rușinat, menționând și că nu poate fi vorba despre un accident.
"Este o zi neagră, am pierdut contra unor echipe din țări aparent inexistente pe harta fotbalului. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie.
E o rușine, asta am simțit, rușine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate 3?", a declarat Gică Popescu, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41