Rapid va juca din nou în prima ligă, dar nu o va face pe noul stadion încă de la startul sezonului viitor. Totuși, lucrările la noua arenă din Giulești sunt în fază terminală, iar din a 2-a parte a campionatului, gruparea alb-vișinie se va muta în noua casă.
Aseară a fost testată instalația de nocturnă, iar imaginile sunt de-a dreptul specatculoase, iar fanii sunt cu siguranță nerăbdători să-și încurajeze echipa favorită de pe noul stadion.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Până la inaugurarea noii arene din Giulești, Rapid se pregătește intens pentru revenirea în prima ligă. După ce "alb-vișiniii" s-au despărțit de mai mulți jucători, miercuri au fost oficializate și primele 2 achiziții ale verii: Alexandru Albu și Claudiu Belu Iordache.

10 lucruri de știut despre noul stadion din Giulești

Fanii Rapidului așteaptă cu sufletul la gură ziua în care porțile noii "bijuterii" din Giulești se vor deschide, iar ei vor putea umple tribunele cu mii de fulare, steaguri și cântece răsunătoare.
1. Capacitatea totală a stadionul va fi de 14.050 de locuri.
2. "Rapid Arena" va avea cel mai mare număr de locuri pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor (250), dintre toate cele 3 stadioane din București construite pentru Euro.
3. "Rapid Arena" va fi singurul stadion din România care va avea un muzeu inclus în incintă.
4. Suprafaţa totală a terenului va fi de 120X80 metri.
5. Nivel de clasificare UEFA: 4
6. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive, spaţii de cazare pentru sportivi, spaţii de alimentaţie publică și spaţii administrative. De notat că sălile de sport pentru volei, handbal, box etc. vor fi amplasate chiar sub stadion.
7. Peluza nord va avea imprimată pe scaune sigla Peluzei Nord (unde stă galeria Rapidului), la Tribuna a 2-a va scrie "Rapid", în timp ce la Peluza 1 va scrie "1923".
8. Spațiile destinate mass media vor avea cele mai moderne aparaturi și facilități de transmisie.
9. Preț total: 39.499.366 milioane de euro
10. Tribunele și lojele vor purta din istoria Rapidului:
  • Peluza Nord - Dan Coe
  • Peluza Sud - Tache Macri
  • Tribuna a II-a - Alexandru Neagu
  • Tribuna I: Valentin Stănescu
  • Tribuna VIP: Nicolae Manea
  • Numele alese pentru lojele stadionului: Ion Costea, Iuliu Baratky, Gheorghe Dungu, Ion Bogdan, Vintilă Cossini, Necula Răducanu, Dumitru Macri, Bazil Marian, Ion Motroc, Ștefan Filotti, Vasile Copil, Ilie Greavu, Constantin Năsturescu, Nichi Dumitriu, Ion Pop, Teofil Codreanu, Nicolae Lupescu, Constantin Jamaischi, Ion Ionescu
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20