Deși la un moment dat se părea că a intrat în impas, ca urmare a sumei foarte mari pe care FCSB o pretindea, mutarea are șanse importante să se realizeze.
Sportitalia, Sky Sport Italia, dar și reputatul jurnalist Di Marzio au anunțat că transferul e ca și făcut, singurele diferențe fiind legate de suma pe care românii o vor primi. Anumite surse vehiculează suma de 15 milioane euro, altele de 13 milioane + bonusuri, în funcție de performanțe. O sumă neverosimilă, dacă ne gândim la faptul că suntem în pandemie, iar campionatul intern e unul de o factură foarte slabă.
Football Italia anunță la rândul ei că mutarea e iminentă și i-a făcut un scurt portret lui Man, care a impresionat în stagiunea actuală prin faptul că a avut "lipici" la gol. Sursa citată notează că transferul se va realiza pentru "doar" 12 milioane de euro.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 14 ORE
"Man a devenit un jucător chemat constant la naționala României. E un fotbalist remarcabil, care în actualul sezon a fost prolific: are 17 goluri și 7 assisturi în stagiunea 2020-2021", notează football-italia.net.
Parma e într-o situație grea în Serie A și speră că mutările pe care le va face în această iarnă îi va garanta supraviețuirea pe prima scenă a fotbalului italian. Pe lângă Man, formația lui D'Aversa e aproape să obțină și împrumutul talentatului atacant al lui Bayern, Joshua Zirkee.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32