Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Italienii, "vrăjiți" de Dennis Man. Ce le-a atras atenția

Cristian Mihală

Actualizat 27/01/2021 la 21:47 GMT+2

Italienii sunt convinși că Parma va da lovitura cu transferul lui Man, care a intrat pe ultima sută de metri. Presa din Cizmă e impresionată de cifrele românului în actuala stagiune.

Dennis Man, DCSB 2020-2021 (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Deși la un moment dat se părea că a intrat în impas, ca urmare a sumei foarte mari pe care FCSB o pretindea, mutarea are șanse importante să se realizeze.
Sportitalia, Sky Sport Italia, dar și reputatul jurnalist Di Marzio au anunțat că transferul e ca și făcut, singurele diferențe fiind legate de suma pe care românii o vor primi. Anumite surse vehiculează suma de 15 milioane euro, altele de 13 milioane + bonusuri, în funcție de performanțe. O sumă neverosimilă, dacă ne gândim la faptul că suntem în pandemie, iar campionatul intern e unul de o factură foarte slabă.
Football Italia anunță la rândul ei că mutarea e iminentă și i-a făcut un scurt portret lui Man, care a impresionat în stagiunea actuală prin faptul că a avut "lipici" la gol. Sursa citată notează că transferul se va realiza pentru "doar" 12 milioane de euro.
"Man a devenit un jucător chemat constant la naționala României. E un fotbalist remarcabil, care în actualul sezon a fost prolific: are 17 goluri și 7 assisturi în stagiunea 2020-2021", notează football-italia.net.
Parma e într-o situație grea în Serie A și speră că mutările pe care le va face în această iarnă îi va garanta supraviețuirea pe prima scenă a fotbalului italian. Pe lângă Man, formația lui D'Aversa e aproape să obțină și împrumutul talentatului atacant al lui Bayern, Joshua Zirkee.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo