Deși la un moment dat se părea că a intrat în impas, ca urmare a sumei foarte mari pe care FCSB o pretindea, mutarea are șanse importante să se realizeze.
Sportitalia, Sky Sport Italia, dar și reputatul jurnalist Di Marzio au anunțat că transferul e ca și făcut, singurele diferențe fiind legate de suma pe care românii o vor primi. Anumite surse vehiculează suma de 15 milioane euro, altele de 13 milioane + bonusuri, în funcție de performanțe. O sumă neverosimilă, dacă ne gândim la faptul că suntem în pandemie, iar campionatul intern e unul de o factură foarte slabă.
Football Italia anunță la rândul ei că mutarea e iminentă și i-a făcut un scurt portret lui Man, care a impresionat în stagiunea actuală prin faptul că a avut "lipici" la gol. Sursa citată notează că transferul se va realiza pentru "doar" 12 milioane de euro.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
"Man a devenit un jucător chemat constant la naționala României. E un fotbalist remarcabil, care în actualul sezon a fost prolific: are 17 goluri și 7 assisturi în stagiunea 2020-2021", notează football-italia.net.
Parma e într-o situație grea în Serie A și speră că mutările pe care le va face în această iarnă îi va garanta supraviețuirea pe prima scenă a fotbalului italian. Pe lângă Man, formația lui D'Aversa e aproape să obțină și împrumutul talentatului atacant al lui Bayern, Joshua Zirkee.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58