Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LPF a amânat partida FC Argeș-Sepsi, din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 de la covăsneni

Nicu Savin

Actualizat 01/02/2021 la 16:01 GMT+2

Sepsi Sfântu Gheorge are 16 cazuri de Covid-19 în cadrul clubului, iar partida pe care echipa lui Leo Grozavu trebuia să o joace mâine, în deplasare, cu FC Argeș a fost amânată de LPF.

Bouhenna, în Sepsi - Academica Clinceni

Credit imagine: Eurosport

Potrivit gsp.ro, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea partidei dintre FC Argeș și Sepsi Sfântu Gheorghe, care trebuia să aibă loc mâine, 2 februarie, în cadrul etapei a 21-a din Liga 1.
Decizia a venit ca urmare a unei cereri din partea oaspeților, care au anunțat că au 16 cazuri pozitive de Covid-19 în cadrul clubului. Dintre aceștia, 9 sunt jucători ai primei echipe, iar restul sunt alți angajați.
Următorul meci pe care îl vor juca cei de la Sepsi va fi cel cu Poli Iași, programat vineri, 5 februarie. Conform regulamentului, acea partidă nu va mai putea fi amânată, dar până atunci covăsnenii vor avea timp să își încropească o echipă, fiind de așteptat să mai revină din fotbaliștii infectați.
Partida FC Argeș-Sepsi a fost reprogramată pe data de 16 februarie, de la ora 21:00.

Sepsi are doar 8 jucători apți de joc la prima echipă

Din lotul primei echipe a celor de la Sfântu Gheorghe sunt apți de joc doar 8 jucători: Bouhenna, Fejer, Safranko, Csiszer, Ninah, Feher, Gonzalez și Nandor. Pe lângă fotbaliștii depistați pozitiv cu Covid-19, Leo Grozavu nu se putea baza nici pe Istvan Fulop, Florin Ștefan și Deligiannidis, care sunt accidentați, în timp ce Fofana și Mitrea erau suspendați pentru meciul de mâine.
În ciuda problemelor de lot din ultima vreme și a lipsei de pe bancă a lui Leo Grozavu (infectat și el cu covid-19), Sepsi se menține pe locul 4 în Liga 1, având un singur meci pierdut în 2021, cel cu CFR Cluj. Echipa lui Grozavu are 6 puncte peste locul 7, primul sub linia play-off-ului, care este ocupat momentan de FC Botoșani.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo